Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dziś powyginałem trochę wygibasów z czarnej blachy spinającej palety przemysłowe i tym sposobem zamontowałem prezentowe moskitiery na boczne szyby.
Widzę ciemność przez okna
.
Prawie jak Maphia
.
Jedna strona
.
Oryginalność jak by nie było
.
Druga strona
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Sebu$ pisze: 26 cze 2021, 21:12
Dziś powyginałem trochę wygibasów z czarnej blachy spinającej palety przemysłowe i tym sposobem zamontowałem prezentowe moskitiery na boczne szyby.
A to Preze$ nie miałeś szyb przyciemnianych ?
Ostatnio zmieniony 26 cze 2021, 22:44 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Co do ciemności to w końcu dobrałem się "pająka" świateł DLR.
Zrobione i nie ma pajęczyny
DLR + halogeny i to z homologacją !!!
Fotki tego nie oddają, ale może w dzień będzie lepiej
.
Światła dzienne DLR
.
Halogeny i postojowe
A żeby było ciekawiej, to parę dni temu padł mi akumulator. Zosia stoi i odpoczywa, a ja śmigam na rowerze do pracy
Dostałem do podłączenia taki oto wynalazek pamiętający czasy PRL. Udało się. Aku naładowany
.
Prostownik Made in własna produkcja
.
Chłodzone powietrzem jak by się ktoś pytał
Sebu$ pisze: 26 cze 2021, 21:12
Powiem tak: Jestem pod wrażeniem!
Ostatnio zmieniony 27 cze 2021, 17:44 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.