Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pszczyna pisze: ↑27 cze 2021, 14:45
Do niedawna prezes jeździł na ,,kole" łyknoł świeżego luftu i jeździ na ,,rowerze "
Jak powiedziałem, że będę jeździl "na kole" to się dziwili .... jak to na kole ?! Na jednym ?!
Pszczyna pisze: ↑27 cze 2021, 14:45
Ciekawe czy już była inhalacja pod rurą wydechową
No brakuje tu Śląskiego powietrza
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Za Żubrem się chodzi i obserwuje gdzie oddaje mocz !, przychodzisz na drugi dzień zbierasz trawę i do butelki z alkocholem .
-odstawiasz na 3-trzy tygodnie i więcej i masz ŻURÓWKĘ !Spoiler
Pszczyna pisze: ↑02 lip 2021, 21:23
Za Żubrem się chodzi i obserwuje gdzie oddaje mocz !, przychodzisz na drugi dzień zbierasz trawę i do butelki z alkocholem .
-odstawiasz na 3-trzy tygodnie i więcej i masz ŻURÓWKĘ !Spoiler
Mocowadełko do biletów parkingowych lub wejściówek , .... gdzieś tam aby autem wjechać
.
Widok przed zamontowaniem
.
Kolejny widoczek
.
Zamocowane to coś do szyby
.
Widoczek z zewnątrz
.
Efekt końcowy i bilecik przykładowy przymocowany.
Pszczyna pisze: ↑03 lip 2021, 23:37
Gdzie i za ile i dlaczego tak drogo
Tesco, 3,99 zł
Promocja oficjalna