Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam kupiłem ostatnio radio blow avh-9810 i mam problem bo po dwóch dniach użytkowania radio się włącza ale brak głosu... Głos pojawia się dopiero jak włożę kluczyk do stacyjki... Ktoś coś takiego miał? Opel Zafira B
Witam mam podobny problem, choć radio grało dwa lata i nagle zanik dźwięku raz gra raz nie, nie mam pojęcia co się dzieje bo nie ma żadnego powodu by jednego dnia były dźwięki a następnego nie. Połączenia sprawdzałem ktoś coś ???
daro30j pisze: ↑24 maja 2022, 18:21
Witam mam podobny problem, choć radio grało dwa lata i nagle zanik dźwięku raz gra raz nie, nie mam pojęcia co się dzieje bo nie ma żadnego powodu by jednego dnia były dźwięki a następnego nie. Połączenia sprawdzałem ktoś coś ???
Dotyczy to tylko radia czy również muzyki z CD/USB/AUX ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
daro30j pisze: ↑24 maja 2022, 18:21
Dotyczy to tylko radia czy również muzyki z CD/USB/AUX ?