[C] - Aga k - Zafira C Tourer,
- Aga k
- Debiutant
- Imię: Agnieszka
- Auto: Opel Zafira C
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A14NET
[C] - Aga k - Zafira C Tourer,
Zafira C Tourer, z silnikiem diesla 1,6 o mocy 136 k. 2013r kolor czarny
Zafirka w mojim posiadaniu od kwietnia 2021r miała najechane 117.520 km, sprowadzona z Niemiec
Chwili obecnej ma 156.000 km i służy mi w pracy i na co dzień,
Druga Zafirka od męża 2012 r
Są to już któreś Zafirki w naszym życiu,
czemu Zafirki -- z początku skuli dzieci bo dużo podróżowaliśmy, wiecie wózki i wszystkie duperele co wlezie dużo miejsca to dużo cza brać ,
teraz są trzy duże pieski to żeby wszystkie się zmieściły , a poza tym ja jako na Taxi to uwierzcie mi ludzie różne rzeczy też przewożą z miejsca A do miejsca B
Nie posiadam FC a już o mnie pisali Pani z Nikiszowca ,, Kryska-Designe,, bo zemną jeździ BEBOK zrobiony specjalnie dla mnie. Beboki można spotkać w Katowicach w różnych miejscach i nie tylko. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Zafirek i nie tylko - szerokości na drodze i bezpiecznej jazdy
Zafirka w mojim posiadaniu od kwietnia 2021r miała najechane 117.520 km, sprowadzona z Niemiec
Chwili obecnej ma 156.000 km i służy mi w pracy i na co dzień,
Druga Zafirka od męża 2012 r
Są to już któreś Zafirki w naszym życiu,
czemu Zafirki -- z początku skuli dzieci bo dużo podróżowaliśmy, wiecie wózki i wszystkie duperele co wlezie dużo miejsca to dużo cza brać ,
teraz są trzy duże pieski to żeby wszystkie się zmieściły , a poza tym ja jako na Taxi to uwierzcie mi ludzie różne rzeczy też przewożą z miejsca A do miejsca B
Nie posiadam FC a już o mnie pisali Pani z Nikiszowca ,, Kryska-Designe,, bo zemną jeździ BEBOK zrobiony specjalnie dla mnie. Beboki można spotkać w Katowicach w różnych miejscach i nie tylko. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Zafirek i nie tylko - szerokości na drodze i bezpiecznej jazdy
- Aga k
- Debiutant
- Imię: Agnieszka
- Auto: Opel Zafira C
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A14NET
Witam, tak jeździ i ja nią jeżdżę, zmieniłam auto na młodszy model, szybsze , mniej kilometrów i Białe, tylko nie mam czasu zmienić opisu na forum. A tak z ciekawości skąd wiesz , Jesteś z Mysłowic ?
-
- Przeglądacz
- Imię: Marcin
- Auto: ZA OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Tak, niedaleko mnie na Krasowach też jest biała biturbo ale już nie taxi. Ja od niedawna mam białą C, oprócz tego A OPC A Ciebie widuje chyba przy "Centrum 4"
Życie jest za krótkie żeby jeździć kombi w dieslu