Zamiana automatu na manual - czy warto i gdzie?
Moderator: Sebu$
-
redondo
Zamiana automatu na manual - czy warto i gdzie?
Witam
Ma ktoś namiary na kogoś kto wymienia skrzynie automatyczne na manualne i jaki to jest koszt
Pozdrawiam
Ma ktoś namiary na kogoś kto wymienia skrzynie automatyczne na manualne i jaki to jest koszt
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 14:04 przez redondo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Woytas
-
toki
-
redondo
-
darkp1
-
Woytas
.redondo pisze:nie mam gwarancji ze po naprawie za rok znowu nie bede musial jej naprawiac
A jak kupisz manuala używanego to masz pewność?
Oczywiście to jest Twoja decyzja i Twoje pieniążki
Naprawa w solidnej firmie zajmującej się automatami daje moim zdaniem większą pewność i mniej zabawy z dostosowaniem (wymianą) podzespołów współpracujących.
tu Ci nie pomogę, ale gdy jednak jakimś cudem zmienisz zdanie to polecam tą FIRMĘ .redondo pisze:macie jakies namiary?
Polecam z czystym sumieniem.
-
Sylwek
Miałem przez chwilę podobny dylemat do Twojego.
Stało się tak, że co roku wkładam ok 5 tyś na remont skrzyni. Zacząłem w zeszłym roku w warsztacie w Józefowie. Remont okazał się wywaleniem pieniędzy w błoto plus dodatkowe koszty związane z pokryciem szkód, które wyrządzili. W czerwcu zrobiłem ponownie remont skrzyni, ale odpukać zauważam lepszą rękę mechanika. Skorzystałem z porady Woytasa i oddałem autko do Midparts'a. Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Przejechałem obecnie ok 3 tyś km i nic złego się nie dzieje.
Teraz liczę, że to było ostatnie 5 tyś związane z remontem skrzyni.
Stało się tak, że co roku wkładam ok 5 tyś na remont skrzyni. Zacząłem w zeszłym roku w warsztacie w Józefowie. Remont okazał się wywaleniem pieniędzy w błoto plus dodatkowe koszty związane z pokryciem szkód, które wyrządzili. W czerwcu zrobiłem ponownie remont skrzyni, ale odpukać zauważam lepszą rękę mechanika. Skorzystałem z porady Woytasa i oddałem autko do Midparts'a. Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Przejechałem obecnie ok 3 tyś km i nic złego się nie dzieje.
Teraz liczę, że to było ostatnie 5 tyś związane z remontem skrzyni.
-
redondo
-
M@rio
-
toki