Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u mnie podobny wtyczek jest przy webasto...
najlepiej zobacz do ktorego bezpiecznika idzie i już będzie coś łatwiej
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Cały czas "uczę się mojej Zafiry". Dzisiaj odkryłem 2 nowe, do niczego nie podłączone wtyczki. Znajdują się one w "schowku" na gaśnicę - do czego one służą ?
kolega wiewora, ma racje.. jest to zestaw pod telefon i dokladniej pod model nokii 6310i chowałem dziś taki pod panel sterowniczy.. demontowałem jedna wtyczka taplastikowa to podłaczenie zasilania i i odłaczenie radia a ta ztą metalową obudową to do głosno mówiacego pozdro
Chyba, ze chces sobie podlaczyc zewnetrzne zrodlo dzwieku do swojego radyjka - tyle, ze niestety mono ;(( Stereo tylko jesli masz podlaczona zmieniarke...
wow, ktoś ambitnie poprowadził instalacje, ja tą od telefonu nam za schowkiem...
hm... po glebszym zastanowieniu i analizie troszke nie wyraznego zdjęcia, przychodzi mi na myśl ż ejeżeli istalacja znajduje sie z tyłu gdzie gaśnica, może to być też instalacja pod zmieniarke.... musiałbym zobaczyć dokładniejsze zdjęcie
Postaram sie może w wekend i zrobię lepsze zdjęcie - nie telefonem.
Jednak opcja z zestawem najbardziej mi pasuje ze względu na ta małą wtyczkę - to chyba typowa antenówka
zmieniarka ma chyba mniejszy wtyk taki mały kwadratowy i poco by był kabel antenowy?