dvd pod dachem
Moderator: Sebu$
dvd pod dachem
cześć,
Noszę się z zamiarem zamontowania jakiegoś zestawu dvd dla dzieciaków i przeglądając ogłoszenia motoryzacyjne natknąłem się na Zafirkę A OPC z takim oto DVD:
Uploaded with ImageShack.us
Czy ktoś z Was widział coś podobnego?, bo powiem szczerze że wygląda to jakby fabrycznie było tam zamontowane. Na stronce producenta (autovision) nie ma takiego modelu...
a tu link do aukcji auta, w którym jest to zamontowane:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12791124
Noszę się z zamiarem zamontowania jakiegoś zestawu dvd dla dzieciaków i przeglądając ogłoszenia motoryzacyjne natknąłem się na Zafirkę A OPC z takim oto DVD:
Uploaded with ImageShack.us
Czy ktoś z Was widział coś podobnego?, bo powiem szczerze że wygląda to jakby fabrycznie było tam zamontowane. Na stronce producenta (autovision) nie ma takiego modelu...
a tu link do aukcji auta, w którym jest to zamontowane:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12791124
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny
fajne ale przy aktywnych zagłówkach raczej odpadaTUX pisze:ciut droższe - ale mi się podoba
http://www.allegro.pl/item1073572703_za ... _2szt.html
może macie rację z tą podsufitką. zastanawia mnie tylko to czy ten zestaw który poleca KOPERNIK:
http://www.allegro.pl/item1073919973_ze ... s_230.html
to 2 x dvd i 2 x tv czy 2 x tv i jedno dvd - czyli na obu ekranach oglądamy to samo?
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
wydaje mi się że posty zaczynają się znowu mijać z tematem...
jedni pytają o dvd wieszane pod "sufitem" a inni opowiadają o dvd na zagłówki...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Osobiście mam dwa DVD z wejściami na USB dwa zasilania i jest super. Dwoje dzieci każde chce inną bajke więc oglądają to co chcą i wojna zgłowy. Te DVD mają podstawkę więc w hotelu sam mogę oglądać na leżąco. Ponadto polecam przyanmniej 9 cali i więcej bo w tych 7 cali po kilku minutach bolą oczy bo wszystko jest małe na ekranie.
kwazaar ??
i co zamontowałeś coś w swojej Zośce ? ja osobiście szukam jakiegoś rozwiązania na stałe w samochodzie , zaczepianie na zagłówki i zdejmowanie to nie dla mnie .
Temat podwieszanym ekranem jest fajny ale chciałbym się dowiedzieć czy się sprawdza ?? mam dwóch chłopaków więc 11` to chyba minimum
i co zamontowałeś coś w swojej Zośce ? ja osobiście szukam jakiegoś rozwiązania na stałe w samochodzie , zaczepianie na zagłówki i zdejmowanie to nie dla mnie .
Temat podwieszanym ekranem jest fajny ale chciałbym się dowiedzieć czy się sprawdza ?? mam dwóch chłopaków więc 11` to chyba minimum
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
rodzice mają z Carnivalu taki pod sufitem jakieś 11-12''Zlooty pisze:Temat podwieszanym ekranem jest fajny ale chciałbym się dowiedzieć czy się sprawdza ??
ma w sumie 2 minusy
-zasłania wsteczne lusterko (mi osobiście to przeszkadza)
-głosu przez głośniki z ekranu prawie nie słychać (jedynie kierowca słyszy bo ma je przy uchu)
ale że nie ogląda się tego nie wiadomo jak często to nic z audio nie robiłem bo trzeba by podłączyć pod tylne głośniki, albo puścić przez radio, dla tego podłączamy słuchawki i jest ok,
+ 3 rząd poogląda... bo w przypadku stacji multimedialnej w konsoli albo zagłówkach już jest to ciężkie
+zamykasz ekran i nie widać że coś masz
+można podłączyć np konsole
+na większym ekranie się lepiej ogląda filmy, gra
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010