[A] - pająk210584 - 2,0 DTI Elegance, 101 KM, 2002
David, tylko te scalone ledy w kloszach ładnie wyglądają a policja się nie przyczepi BajBus, a co do xenonów to nie wiem czy gdzieś dostane orginalne xenony ktor będą pasować do tych lamp a wersja czarna tak wyglada: http://moto.allegro.pl/item1178116787_l ... black.html a srebne troszke lepiej chyba sie prezentuja http://moto.allegro.pl/item1199484157_r ... _w_wa.html jesli nie znajde pasujących xenonow to bede musiał kupic hidy
Witam .. Zosia bardzo ładna i w pięknym kolorze ale i te alusy też dodają bardzo ładnego wyglądu a wzór mało spotykany
życzę bezawaryjności i do zobaczenia na drodze...
jeśli nie znajdziesz orginał ksenonów to z tymi hidami nie szalej bo nawet nie wiesz jak one oślepiają jadąc z przeciwka .lepiej zainwestuj w lepszej klasy żarówki i będzie to samo bez cierpienia innych kierowców.pozdrawiam
jeśli nie znajdziesz orginał ksenonów to z tymi hidami nie szalej bo nawet nie wiesz jak one oślepiają jadąc z przeciwka .lepiej zainwestuj w lepszej klasy żarówki i będzie to samo bez cierpienia innych kierowców.pozdrawiam
Flakun, dzieki mi się tez podoba mam w planach zrobic jeszcze relingi w chromie i alusy miec z polerowane lub po chromowane ale wszystko z czasem bo ostatnio za duzo kasy juz w pompowalem załatwilem sobie juz na zime felgi stalowe i opony micheliny alpiny 4 nowki no i czaje sie na lepsze radyjko do mojej zosi
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
nie no jasne....pająk210584 pisze:najważniejsze że właścicielowi się podoba
ale tamte trzeba malować, a te już miał bym w kolorzepająk210584 pisze:brewki możesz zamówić na allegro
ale jak przyklejone to trudno..
pzdr.
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)