Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TRW łączniki jedne z lepszych ( choć wg. mnie lepsze są Lemforder'a)
Gumy stabilizatora wybrałeś również OK. założyłem takie w marcu ubiegłego roku i dopiero teraz zaczynam je słyszeć... no i oczywiście też zabieram się za wymianę takiego kompletu ale czekam na money bo jeszcze piastę PP muszę zakupić
też mam TRW, dobra firma, lepsza była by Lemfoerder - idzie na pierwszy montaż, ale jest droższy z 30-40 zł (a to prawie 2 razy tyle co TRW). wiec polecam z czystym sumieniem
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.
ja do siebie febi bilstein 55pln/szt. A we wtorek zabieram się za wymianę gum stabilizatora
będzie masakra z podejściem a kupiłem firmy topran ze niby niemieckie.... całe 9 PLN/szt,
końcówki drążków również febi 50pln/szt, a sworznie TRW, zobaczymy ile zestaw pohula...
TRW bardzo dobry wybór. Mam je teraz już dłuższy czas. Wcześniej wkładali mi jakieś plastiki. Mówili że dobre. Pierwszy i ostatni raz. Jak można takie badziewie produkować....
Miałem już metalowe ,plastikowe firma lepsza i gorsza a i tak praktycznie co roku trzeba wymienić.Z tym,że jak kiedyś założyłem jakiś tam plastik to nie pukał tylko wyrwał się z gniazda.
rzadki pisze:też mam TRW, dobra firma, lepsza była by Lemfoerder - idzie na pierwszy montaż, ale jest droższy z 30-40 zł (a to prawie 2 razy tyle co TRW). wiec polecam z czystym sumieniem