Tech2

Posty na tematy techniczne, które nie pasują do żadnego innego działu technicznego, np. HowTo, porady wykonane przez użytkowników.

Moderator: Mariusz

Wiadomość
Autor
rhaaziel

Tech2

#1 Post autor: rhaaziel »

W nawiązaniu do tego wątku - http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=3497 a także mając na uwadze fakt, iż nie zdecydowałem się dać zarobić 200zł ASO Mucha w Mikołowie, zakładam wątek, w którym chętni ze Śląska i okolic, będą mogli napisać co chcieliby zrobić przy Zośce z wykorzystaniem Tech2, którego posiadaczem jest kolega miałczyk76.

Zgodnie z wcześniejszą informacją przy odpowiedniej liczbie chętnych miałczyk76 będzie w stanie pojawić się w Katowicach i zrealizować nasze techowe potrzeby tu cytuję: 'Za niewielką kaskę można coś aktywować'

Uważam, że propozycja jest bardzo rozsądna, dlatego proponuje wpisywać za koleją kto i co ma do roboty.

Lista chętnych:
1. rhaaziel - upgrade softu UHP (bluetooth)
Ostatnio zmieniony 10 maja 2018, 21:44 przez rhaaziel, łącznie zmieniany 1 raz.
kski

#2 Post autor: kski »

Nie śledzę na bieżąco forum i nie wiem co można tym programem zrobić np. w Zośce A.
Może ktoś wypunktuje z grubsza do czego ten program jest zdolny.
Przy okazji pozdrawiam :)
kski

#3 Post autor: kski »

Lista chętnych:
1. rhaaziel - upgrade softu UHP (bluetooth)
2. kski - język PL
rhaaziel

#4 Post autor: rhaaziel »

Zapoczątkowałem ten temat ale okazuje się, że dostałem namiary na warsztat w Krakowie w którym mogę wgrać soft o połowę taniej niż w ASO i będę się tam wybierał w poniedziałek, także póki co rezygnuję z oficjalnego zapotrzebowania na Tech2.
miałczyk76

#5 Post autor: miałczyk76 »

Jak ktoś chętny na TECH to 4 września - sobota - godzina powiedzmy około 12-tej
miejsce - Siewierz, ale to kwestia dogadania
Będzie kumpel z TECH jak ktoś chętny to się umawiać i pytać o cenę .Chłopaki znają się na rzeczy :) marcolub może poświadczyć :D
tu fon 604150592 hasło Zafira klub.pl :lol:
miałczyk76

#6 Post autor: miałczyk76 »

11.09 od 12.00 będzie kumpel z Tech2 w Siewierzu jak ktoś chętny to dzwonić pod nr co podałem wcześniej :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna technika”