Jakie Żarówki w zafirze B i Demontaż lewej tylnej lampy
Moderator: Mariusz
Jakie Żarówki w zafirze B i Demontaż lewej tylnej lampy
Witam !!!!
Nie wiem jakie są żarówki w zafirze B chodzi o tylną lampe nie mam świateł drogowych i stopu. Nie wiem też jak wyciągnąć tą lampę. Jest jedna zakrętka u góry a na dole brak albo nie wyczaiłem
Prosze o podpowiedź
Nie wiem jakie są żarówki w zafirze B chodzi o tylną lampe nie mam świateł drogowych i stopu. Nie wiem też jak wyciągnąć tą lampę. Jest jedna zakrętka u góry a na dole brak albo nie wyczaiłem
Prosze o podpowiedź
kolego jak zdejmiesz zaślepki te co są w bagażniku po bokach to masz 2 motylki jeden niżej drugi wyżej, trzeba sięgnąć łapką a wyczujesz. Pamiętaj, że jak będziesz zakładał lampę to ułóż porządnie tą piankową uszczelkę, bo często się źle układa i w lampie zbiera się woda.
Żarówka to typ P 21W
Tu kolega tEREk strzelił tutka wystarczy poszukać: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=44995#44995
Żarówka to typ P 21W
Tu kolega tEREk strzelił tutka wystarczy poszukać: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=44995#44995
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2010, 08:20 przez Woytas, łącznie zmieniany 1 raz.
Faktycznie ale się zagalopowałem, to pewnie przez to że ostatnio wymieniałem lampę tylnią w uno ( bo mnie tir " lekko dziabnął") i tam stop i światła drogowe są osobno na żarówkach.... A tu jest żarówka dwuwłóknowa 21W i 5W w jednymkicaj pisze:to jest zarowka dwuwloknowa (stad stop i mijania tylne razem)
Panowie zdecydujcie się bo dziś muszę kupić tą żarówkę
//scalone// - proszę edytować posty w celu uzupełnienia, a nie pisać jeden pod drugim
Jednak Woytas udzielił pierwszej w pełni wyczerpującej odpowiedzi i tym samym zdobył główną nagrodę w konkursie.
Czyli ciepłe i serdeczne podziękowania od kolo1_234
oraz wycieczkę dla siebie i swojej rodziny do Szydłowa oczywiście dojazd, nocleg i wyżywienie w cenie.
A cena wycieczki to jedyne 7000 PLN płatne w ratach lub jednorazowo.
Jedynie musisz odpowiedzieć na pytanie czy ?
Litera A jest pierwszą, drugą czy może setną literą alfabetu
//edit// i na dodatek nie opuszcza Ciebie humor
//scalone// - proszę edytować posty w celu uzupełnienia, a nie pisać jeden pod drugim
Jednak Woytas udzielił pierwszej w pełni wyczerpującej odpowiedzi i tym samym zdobył główną nagrodę w konkursie.
Czyli ciepłe i serdeczne podziękowania od kolo1_234
oraz wycieczkę dla siebie i swojej rodziny do Szydłowa oczywiście dojazd, nocleg i wyżywienie w cenie.
A cena wycieczki to jedyne 7000 PLN płatne w ratach lub jednorazowo.
Jedynie musisz odpowiedzieć na pytanie czy ?
Litera A jest pierwszą, drugą czy może setną literą alfabetu
//edit// i na dodatek nie opuszcza Ciebie humor
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2010, 14:19 przez kolo1_234, łącznie zmieniany 1 raz.