UBEZPIECZENIE do Zafiry - jakie, gdzie?
Moderator: Tunio999
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
UBEZPIECZENIE do Zafiry - jakie, gdzie?
Witam
Gdzie ubezpieczacie swoje auta? Jakiego ubezpieczyciela polecacie?
Tu piszemy na ten temat.
Ja osobiście mam ubezpieczenie w HDI asekuracja, kupione przez mBank (wyszło najtaniej z dostępnych na rynku).
Pozdr.
M.
Gdzie ubezpieczacie swoje auta? Jakiego ubezpieczyciela polecacie?
Tu piszemy na ten temat.
Ja osobiście mam ubezpieczenie w HDI asekuracja, kupione przez mBank (wyszło najtaniej z dostępnych na rynku).
Pozdr.
M.
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Samo OC + NW - zniżki właściciela 60% + zwyżka (chyba z 10%) za współwłaściciela (młody wiek) wyszło jakieś 570 zł.
Silnik pow. 2 l. to może być trochę więcej jak się nie mylę.
Jak masz konto w mBanku to sobie możesz zrobić symulację i zobaczysz jak cenowo wychodzi, kupować nie trzeba Dla mnie była to najtańsza opcja z dostępnych na rynku.
Aha parę groszy taniej wychodziło mBankowe ubezpieczenie, ale nie można do niego uzyskać zielonej karty.
W HDI jest to bez problemu do zrobienia w każdej siedzibie.
Pozdr.
M.
EDIT: Sorry, źle spojrzałem i myślałem, że masz 2.2DTI.
Silnik pow. 2 l. to może być trochę więcej jak się nie mylę.
Jak masz konto w mBanku to sobie możesz zrobić symulację i zobaczysz jak cenowo wychodzi, kupować nie trzeba Dla mnie była to najtańsza opcja z dostępnych na rynku.
Aha parę groszy taniej wychodziło mBankowe ubezpieczenie, ale nie można do niego uzyskać zielonej karty.
W HDI jest to bez problemu do zrobienia w każdej siedzibie.
Pozdr.
M.
EDIT: Sorry, źle spojrzałem i myślałem, że masz 2.2DTI.
Witam.Ja właśnie się przeniosłem z PZU bo to najwięksi zdziercy na rynku i co rok zamiast płacić tyle samo lub nieco mniej przychodziło coraz więcej.Podnoszą sobie sami stawki za NW bez pytania czy ktoś tego chce czy nie.Teraz sie przeniosłem do "Generali"i jestem zadowolony w PZU ze zniżkami na OC I AC po 60% wychdziło 1700zł-1800zł w zależności ile dowalili OC i NW
W "Generali"cały pakiecik ze zniżkami też po 60% zapłaciłem 1070zł na rok.
pozdrawiam
W "Generali"cały pakiecik ze zniżkami też po 60% zapłaciłem 1070zł na rok.
pozdrawiam
witam
ja swoją zafirkę ubezpieczam w MTU w zeszłym roku w kwietniu zapłaciłem za OC i NW
333 złote przy pełnych zniżkach za rok , niewiem jeszcze ile teraz zapłacę bo jeszcze sie nie dowiadywałem ,link 4 proponował mi to samo ubezpiczenie za około 500 zł , ale myslę ze w MTU niewiele sie zmieni niż w zeszłym roku
pozdrawiam
ja swoją zafirkę ubezpieczam w MTU w zeszłym roku w kwietniu zapłaciłem za OC i NW
333 złote przy pełnych zniżkach za rok , niewiem jeszcze ile teraz zapłacę bo jeszcze sie nie dowiadywałem ,link 4 proponował mi to samo ubezpiczenie za około 500 zł , ale myslę ze w MTU niewiele sie zmieni niż w zeszłym roku
pozdrawiam