Złącze diagnostyczne
-
rafizafi
Złącze diagnostyczne
Witam wszystkich użytkownikow zafirek .Mam pytanie odnosnie zlacza diagnostycznego gdzie ono się znajduje Zafira B zgóry dziękuje .Pozdawiam.
-
ADAMO_16
-
kicaj
-
k3ri0
Witam,
1. Możecie mi pokazać na zdjęciu, gdzie znajduje się kostka diagnostyczna?
2. Możecie powiedzieć mi co trzeba posiadać, aby podłączyć zofię do laptopa
?
Z Góry Dzięki
Pozdrawiam
1. Możecie mi pokazać na zdjęciu, gdzie znajduje się kostka diagnostyczna?
2. Możecie powiedzieć mi co trzeba posiadać, aby podłączyć zofię do laptopa
Z Góry Dzięki
Pozdrawiam
-
Woytas
-
k3ri0
-
kriis
Ku potomności - video poradnik jak się dostać do złącza diagnostycznego w zafirze b
http://www.youtube.com/watch?v=DvnqFmJPv5o
http://www.youtube.com/watch?v=DvnqFmJPv5o
-
Piotrek413
A po co demontować ten plastik obok ręcznego? Tam gdzie jest ta półeczka.
Jak oddaje do diagnozy to tylko wyjmują zapalniczkę i ten plastik co jest za nią, u mnie ten kawałek blaszki jest przymocowany do tej plastikowej osłonki którą demontowałeś jako ostatnią.
U mnie jak jeden z mechaników dobierał się do tego gniazda, to zdemontował jeszcze ten plastik gdzie jest wsadzony mieszek od skrzyni biegów
a potem źle poskładał i tą półeczkę mam źle zamontowaną
Przybieram się do poprawienia tego prawie dwa lata 
Jak oddaje do diagnozy to tylko wyjmują zapalniczkę i ten plastik co jest za nią, u mnie ten kawałek blaszki jest przymocowany do tej plastikowej osłonki którą demontowałeś jako ostatnią.
U mnie jak jeden z mechaników dobierał się do tego gniazda, to zdemontował jeszcze ten plastik gdzie jest wsadzony mieszek od skrzyni biegów
-
kriis
-
webster868
Pozwolę sobie poprosić o pomoc. Próbuję dostać się do złącza ale okazało się to nie takie proste...
mimo pomocnego telefonu od M@rkie-go złącze nadal poza zasięgiem. Nie mam popielniczki tylko jakiś wnęka, a po wewnętrznej stronie coś na po dobę okrągłego otworu technologicznego. Jak się dostać do złącza i nic nie uszkodzić?
zrobiłem kilka zdjęć ale nie mogę ich umieścić (mała wiedza
jak)
mimo pomocnego telefonu od M@rkie-go złącze nadal poza zasięgiem. Nie mam popielniczki tylko jakiś wnęka, a po wewnętrznej stronie coś na po dobę okrągłego otworu technologicznego. Jak się dostać do złącza i nic nie uszkodzić?
zrobiłem kilka zdjęć ale nie mogę ich umieścić (mała wiedza
-
norbert_p
-
webster868
-
norbert_p
Wciskasz zaczep do góry (do sufitu) jak najmocniej i bardzo mocno szarpnij ten plastik do tyłu (w stronę ręcznego). Oczywiście te zaczep musisz cały czas trzymać wciśnięty. Za pierwszym razem jest dość ciężko, potem jeszcze gorzej jest to wcisnąć na miejsce, ale za każdym następnym razem jest już łatwo.
-
webster868