miga kontrolka imobilaizera
Moderator: Sebu$
miga kontrolka imobilaizera
Witam,
mam taki problem po włączeniu zapłonu miga kontrolka imobilaizera i nie mogę uruchomić silnika gdzie dorobić , naprawić kluczyk?
pozdrawiam
Piotr
mam taki problem po włączeniu zapłonu miga kontrolka imobilaizera i nie mogę uruchomić silnika gdzie dorobić , naprawić kluczyk?
pozdrawiam
Piotr
Sprawdź drugi kluczyk jak nie będzie problemu to znaczy że coś z tym pierwszym kluczykiem.
Kluczyk można jeszcze raz zakodować przy pomocy Op-Com'a.
Było trochę na ten temat na forum, ale z braku czasu nie udało mi się zrobić tutoriala do tego.
Poszukaj kogoś ze swoich okolic z Op-Com'em i odrobiną wiedzy postaw to zakoduje ci kluczyk od nowa.
Co do popsutego wymień pierw baterie potem w najgorszym wypadku kodujesz go jeszcze raz do auta i tyle.
Kluczyk można jeszcze raz zakodować przy pomocy Op-Com'a.
Było trochę na ten temat na forum, ale z braku czasu nie udało mi się zrobić tutoriala do tego.
Poszukaj kogoś ze swoich okolic z Op-Com'em i odrobiną wiedzy postaw to zakoduje ci kluczyk od nowa.
Co do popsutego wymień pierw baterie potem w najgorszym wypadku kodujesz go jeszcze raz do auta i tyle.
oj jak masz gadane to kto wie - a poważnie no to pewnie że nieW ZA pod gwarancję raczej nie podciągną
mi chodziło tylko o to że powiedzieli że oba - zapamiętałem bo jechałem po zapasowy do domu
czy mieli rację że trzeba 2 nie wiem aż tak się nie znam
jeżeli robić we własnym zakresie to faktycznie po zakodowaniu jednego jak będzie wszystko ok to darować drugi