temat wałkowany już kilkukrotnie, a jak napisałem wcześniej nie jedyne wyjście...
Problem z NCDR 1100
Moderator: Sebu$
-
BajBus
-
zieluch82
-
piecia1983
Witam posiadam zafire A rocznik 2002 z radiem ncdr 1100 z bursztynowym wyświetlaczem chciałbym wymienić na kolorowy wiem że takie ople zafiry z tym modelem radia i kolorowym wyświetlaczem były produkowane. Proszę o poradę i pomoc
-
BajBus
musiał byś sprawdzić najpierw ilu pinowy wtyk jest w bursztynowym wyświetlaczu a ilu w kolorowym,
jeśli tyle samo to przełożyć jeśli inaczej to podobnie jak ze zmianą TIDa na MIDa przełożyć wtyk...
nie spotkałem się z tym żeby ktoś to robił, bo zdecydowanie częściej są kolorowe wyświetlacze...
ale możesz być pierwszym i opisać to dla potomnych
jeśli tyle samo to przełożyć jeśli inaczej to podobnie jak ze zmianą TIDa na MIDa przełożyć wtyk...
nie spotkałem się z tym żeby ktoś to robił, bo zdecydowanie częściej są kolorowe wyświetlacze...
ale możesz być pierwszym i opisać to dla potomnych
-
piecia1983
A czy każdy CID będzie pasował od opla czy są tylko jakieś dedykowane o ile piny będą się zgadzać (ilość pinów) i oczywiście mocowanie. Rozmawiałem z kolesiem który ma komplet taki czyli radyjko plus wyświetlacz oraz instalacje o fotki wyświetlacz trochę się różni bynajmniej nie ma przycisków te na wyświetlaczem?

Uploaded with ImageShack.us

-
BajBus
-
pestifer
Nawiązując... Możesz udzielić mi małych wskazówek jak to zrobiłeś z tym przerobieniem zestawu pod telefon? Coś na kształt usb? A jak z jakością dźwięku w porównaniu do np. transmitera? Z góry dziękuję za pomocBajBus pisze:i tak i nie
co do podłączenia mp3 to już na forum było opisywane jak to zrobić do któregoś z modeli 300,400, musiał byś poszperać bo tu inaczej nic nie zdziałasz...
chyba że jeszcze tak jak ja miałem przez jakiś czas zrobione, czyli przerobioną centralkę telefonu, i jak podłączałem mp3 to mi się wyciszało radio i leciał dzwięk z tego zestawu, ale nie wiem co to za ustrojstwo bo od początku siedziało w aucie, ja tylko przerobiłem koncówkę...
-
pestifer
-
BajBus
-
BajBus
-
darkp1
-
keram74
witam mam prośbę,potrzebuje instrukcje obsługi do radia siemens vdo ncdr1100 z bursztynowym wyświetlaczem.Z góry bardzo dziękuje.pozdrawiam wszystkich na forum..
Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 13:33 przez keram74, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Hagen