PATI, Jaki masz wyświetlacz? Generalnie na konsoli powinien być przycisk BC (w okolicach włącznika radia), naciskasz go i później strzałeczkami przerzucasz
Dokładnie tak jak
Lorry powiedział. Przycisk BC. Dodatkowo po przytrzymaniu przycisku BC lub SETTINGS (któryś z nich nie pamiętam dokładnie) pow. 5 sekund włącza się tzw tryb serwisowy (kilka ekranów komputera) tylko, że nie za bardzo jeszcze wiem co w tym rtybie można wyczytać - kupa różnych cyferek i literek i tyle
Ładniusia, ale wrzuć prosze jakoś inaczej te fotki, są ekstremalnie małe
Fotki nie są małe... klikasz raz na thumbnaila - otwiera się strona imageshack a potem klikasz drugi raz i zdjęcia się powiększają
Jak byś mógł na PW podesłać cenę to byłbym wdzięczny. Staram sie na bieżaco monitorować ceny benzynowych Zafirek B, a tej jakoś na Alle nie widziałem
Ta była na allegro - ale bardzo krótko
Jakie wrażenia z ksenonków? Ja byłem wniebowzięty . I jak tam u ciebie z przyciskiem SPORT. Bardzo zmienia charakterystykę silnika, czy tylko troszkę,bo u mnie jest b. duża różnica.
ksenonki - super sprawa, a to że dodatkowo to są BI i jeszcze skrętne - wogóle rewela

Przycisku sport w zasadzie jeszcze nie używałem na tyle żeby poczuć różnicę. Nie byłem też w trasie żeby jakoś szybciej pośmigać. A propos przycisku - przytrzymanie go ok 5 sekund wyłącza ASR
I jeszcze takie jedno: Ile to pożera Wiem że swoje chlupnie,ale czy tyle samo co A OPC
Pierwszy bak jej nie oszczędzałem - spaliła 14,7 - tylko po mieście. 2 bak jeździłem oszczędniej - również tylko po mieście i wyszło 12,5.
to teraz trzeba szybko spocika w stolicy zrealizować...
Zastanawiałem się nad ogólnopolskim spotem w Izabelinie - tylko jeszcze nie wiem czy uda mi się akurat ostatni weekend września wygospodarować na wyjazd... Może żona uda się przekonać
Jak najbardziej jestem za jakimś zlocikiem w stolicy. Może któregoś dnia wieczorem na cargo??