Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odebrałem dzisiaj dorobiony kluczyk dla mojej Zosi zostało jeszcze programowanie.
Pytam szanownych forumowiczów czy można zaprogramować kluczyk Op-Com'em albo Techem. Bo wole dać zarobić koledze z forum niż serwisantowi [/quote]
Czy jaj dobrze rozumiem, że skoro kluczyk sie koduje....to on ma w sobie jakiś układ elektroniczny? Tak wiec dorobienie klucza w jakimś punkcie na ulicy mija się z celem? Tylko ASO? czy może takie zakłady uliczne maja klucze z tym układem?
goldens pisze:Odebrałem dzisiaj dorobiony kluczyk dla mojej Zosi zostało jeszcze programowanie.
Pytam szanownych forumowiczów czy można zaprogramować kluczyk Op-Com'em albo Techem. Bo wole dać zarobić koledze z forum niż serwisantowi
jakbym sobie kupił kluczyk na allegro (łysy) to tylko w ASO mi go wyrzeźbią? i czy ewentualnie jakbym już miał taki wyrzeźbiony kluczyk to ktoś z kolegów na forum, w przyzwoitej odległości od Włocławka zakodowałbymi taki kluczyk?
Witam!
Kupiłem zafirę b 2006 rok niestety bez 2 kluczyka.
Czy ktoś z Szanownych Kolegów podpowie mi gdzie można w dobrej cenie dorobić klucz nr 2?
W aso życzą sobie 600-700pln
mam nadzieję, że uda się gdzieś to taniej załatwić
z góry dziękuję za podpowiedzi
m.toczek
tak, tylko że ja nie znam się na tych sprawach na tyle aby samemu programować.
kupić kluczyk ok, dociąć grot ok - to proste, ale zaprogramowanie (a nie posiadam tej małej karteczki kodów) tu musiałbym się zgłosić do speca, znasz może kogoś w okolicach iławy, woj warmińskie?
Kolego , ostatnio miałem podobny problem.
Wpisz w necie hasło awaryjne otwieranie samochodów lub dorabianie kluczy samochodowych i już masz.
Moje koszty to 150 zł ( bez pilota )
Pozdrawiam.