To domykanie masz a nie masz otwierania??? jest to prawie nie możliwe a przyuczyłeś szyby?, czyli włączamy zapłon otwieramy szybę i zamykamy cały czas trzymając przycisk i tak z wszystkimi elektrycznymi szybkami i musi działać....piorun pisze:tylko nie mam otwierania szyb z pilota
Otwieranie szyb z pilota
-
tico0
U mnie też działa to oświetlanie
fajna sprawa dobrze że się komuś chce czytać instrukcje obsługi
....
-
Lorry
-
piorun
-
Maniu
-
kicaj
-
piorun
-
tico0
Już raz pisałem: a przyuczyłeś szyby?, czyli włączamy zapłon otwieramy szybę i zamykamy cały czas trzymając przycisk i tak z wszystkimi elektrycznymi szybkami i musi działać..
U mnie to działa tak:
- zamykanie naciskam zamknij drzwi i cały czas trzymam przycisk na pilocie siłowniki zamykają drzwi, migają migacze i po chwili rusza domykanie lub klikam zamknij drzwi drzwi się zamykają i ponownie naciskam zamknij i trzymam aż szybki się domkną.
- otwieranie analogicznie tylko drugim przyciskiem
Co zauważyłem, że o ile otwieranie i zamykanie można zrobić z dalszej odległości od auta to domykanie i otwieranie szybek max 2m od auta, dalej ta funkcja nie działa.
U mnie to działa tak:
- zamykanie naciskam zamknij drzwi i cały czas trzymam przycisk na pilocie siłowniki zamykają drzwi, migają migacze i po chwili rusza domykanie lub klikam zamknij drzwi drzwi się zamykają i ponownie naciskam zamknij i trzymam aż szybki się domkną.
- otwieranie analogicznie tylko drugim przyciskiem
Co zauważyłem, że o ile otwieranie i zamykanie można zrobić z dalszej odległości od auta to domykanie i otwieranie szybek max 2m od auta, dalej ta funkcja nie działa.
-
Anony Mous
Nieeee, w lipcu w czasie upałów otwierałem szyby w Zośce stojącej na zakładowym parkingu z 5 piętra, tak lekko licząc, w zalezności od kątu ustawienia, 15-20mtico0 pisze:to domykanie i otwieranie szybek max 2m od auta, dalej ta funkcja nie działa.
-
jacek28
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
U mnie pojawił się dzisiaj inny problem. Do tej pory otwieranie i zamykanie z pilota działało nienagannie.
Rano chciałem uchylić szybki, gdyż zapowiada się piękny dzionek i tu zonk.
Trzy szyby opadły, jedna została zamknięta (tył - lewa)
Sprawdzałem ręcznie po odpaleniu zapłonu zarówno z drzwi przednich jak i tylnych szyba się opuszcza i podnosi - więc wszystko działa.
A z pilota nie chce.
Ktoś ma jakiegoś pomysła
Coś mi się zdaje, że sypie się wiązka w drzwiach - ale pewny nie jestem.
Rano chciałem uchylić szybki, gdyż zapowiada się piękny dzionek i tu zonk.
Trzy szyby opadły, jedna została zamknięta (tył - lewa)
Sprawdzałem ręcznie po odpaleniu zapłonu zarówno z drzwi przednich jak i tylnych szyba się opuszcza i podnosi - więc wszystko działa.
A z pilota nie chce.
Ktoś ma jakiegoś pomysła
Coś mi się zdaje, że sypie się wiązka w drzwiach - ale pewny nie jestem.