poszukuję plastiku od fotelika z trzeciego rzędu
Moderator: Sebu$
poszukuję plastiku od fotelika z trzeciego rzędu
A problem jest nawet większy niż się spodziewacie !
W fotliku rozkładanym z trzeciego rzędu od strony kierowcy, po mcniejszym pociągnięciu, złamałam zawias /taki plastik z boku - tam gdzie jest plastikowa rączka/.
Nigdzie takiego plastiku nie mogę znaleźć ...czy ktoś może mi pomóc ?
W fotliku rozkładanym z trzeciego rzędu od strony kierowcy, po mcniejszym pociągnięciu, złamałam zawias /taki plastik z boku - tam gdzie jest plastikowa rączka/.
Nigdzie takiego plastiku nie mogę znaleźć ...czy ktoś może mi pomóc ?
odgrzeję temat, bo mam podobną sprawę.
połamał mi się plastik zaznaczony na zdjęciu:
plastik ten osłania mechanizm zatrzaskujący fotel (3-ci rząd siedzeń) po rozłożeniu. numery jakie na nim znalazłem to: GM 763690 oraz 90588972. nie znalazłem tej części w EPC3, dzwoniłem do ASO Opla, ale gość przez telefon nie potrafił sobie tego wyobrazić, a numery wyżej podane przeze mnie też mu nic nie mówią. nie mogę do nich teraz podjechać. może ktoś ma pomysł gdzie znaleźć to? na allegro nie widziałem, a na szrocie to mi będą chcieli sprzedać cały fotel.
Pozdrawiam!
połamał mi się plastik zaznaczony na zdjęciu:
plastik ten osłania mechanizm zatrzaskujący fotel (3-ci rząd siedzeń) po rozłożeniu. numery jakie na nim znalazłem to: GM 763690 oraz 90588972. nie znalazłem tej części w EPC3, dzwoniłem do ASO Opla, ale gość przez telefon nie potrafił sobie tego wyobrazić, a numery wyżej podane przeze mnie też mu nic nie mówią. nie mogę do nich teraz podjechać. może ktoś ma pomysł gdzie znaleźć to? na allegro nie widziałem, a na szrocie to mi będą chcieli sprzedać cały fotel.
Pozdrawiam!
kris, dzięki za pomoc, akurat potrzebuję tego elementu z siedzenia prawego, zdjecie wyżej wstawione to tak tylko poglądowo, żeby było wiadomo o co chodzi. powiedz mi jak wywołujesz w EPC takie rysunki, jak ten wyżej, bo nie znam za bardzo EPC i nie potrafie tego ogarnąć....
po zaznaczeniu części klikam w ikonę ale nic się nie dzieje.
ale dzięki za pomoc i tak już sporo wiem dzięki Tobie
EDIT:
już sobie poradziłem, po prostu Mozilla nie obsługuje zdjęć, na IE wszystko hula jak trzeba
po zaznaczeniu części klikam w ikonę ale nic się nie dzieje.
ale dzięki za pomoc i tak już sporo wiem dzięki Tobie
EDIT:
już sobie poradziłem, po prostu Mozilla nie obsługuje zdjęć, na IE wszystko hula jak trzeba
Hello, i am a newby and i write in english, because my polish is too bad.
I am member of www.zafira-forum.de and we have a problem with above part for both sides. Number and part have changed and the parts do not fit on the "old" locks of the seats. Is it possible to buy the old caps from this thread in poland or do you have a solution for our problem? We don´t want to buy a complete new lock for the seats.
I am member of www.zafira-forum.de and we have a problem with above part for both sides. Number and part have changed and the parts do not fit on the "old" locks of the seats. Is it possible to buy the old caps from this thread in poland or do you have a solution for our problem? We don´t want to buy a complete new lock for the seats.
tu sa siedzenia kompletne do kupienia 3 rzędu:
posiada tez inne 3ści do tego samochodu
http://moto.allegro.pl/opel-zafira-fote ... 94630.html
posiada tez inne 3ści do tego samochodu
http://moto.allegro.pl/opel-zafira-fote ... 94630.html
B.M.,
I got to check it out and i will let You know what I determined.
In Poland it occurs in stable numbers and IMO - one type of caps from beginning to end of production Zafira A.
Przepraszam za ewentualne błędy ale dziś się leczę i nie bardzo myślę.
I got to check it out and i will let You know what I determined.
In Poland it occurs in stable numbers and IMO - one type of caps from beginning to end of production Zafira A.
Przepraszam za ewentualne błędy ale dziś się leczę i nie bardzo myślę.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2010, 22:13 przez Woytas, łącznie zmieniany 1 raz.