Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Z tymi pierwszymi musiałbym zobaczyć tyły, jak są wyprofilowane stricte pod pięć ramion, to jedynie organoleptyczne przymierzenie by tu coś dało... Z tego co kojarze to nikt z dotychczas bywającej na Krakowskich Spotach ekipie nie ma tego u siebie....
Nr 2 podejdzie na bank na stalaczki, takowe ma kolega kicaj
tak moim okiem to może być problem, żeby kołpaki do strukturalnej podpasowały do felgi stalowej...
a to dlatego, że są one tak uformowane, żeby całkowicie tą felgę zakrywać i tylko ten, który się zna i wie o tym będzie wiedział, że to stalówka z odpowiednik kołpakiem a nie felgi aluminiowe...
a co do drugiego pytania to masz rację... te są pewniejsze...
Na 100% pierwsze są wyłącznie do felg strukturalnych, ich kształt dokładnie odpowiada konstrukcji felgi stalowej strukturalnej, razem doskonale "udają" felgę aluminiową, mam właśnie takie na ZB, można obejrzeć na zdjęciach do kalendarza. Drugie natomiast powinny pasować do zwykłych felg stalowych
Lorry pisze:nikt z dotychczas bywającej na Krakowskich Spotach ekipie nie ma tego u siebie....
A ja takie stalówki strukturalne wraz z kołpakami mam widać jednak że dobrze udają aluski skoro Lorry na spociku u mnie tego nie zauważył.
MieHor pisze:Na 100% pierwsze są wyłącznie do felg strukturalnych, ich kształt dokładnie odpowiada konstrukcji felgi stalowej strukturalnej, razem doskonale "udają" felgę aluminiową, mam właśnie takie na ZB, można obejrzeć na zdjęciach do kalendarza. Drugie natomiast powinny pasować do zwykłych felg stalowych
MieHor pisze:Na 100% pierwsze są wyłącznie do felg strukturalnych, ich kształt dokładnie odpowiada konstrukcji felgi stalowej strukturalnej, razem doskonale "udają" felgę aluminiową, mam właśnie takie na ZB, można obejrzeć na zdjęciach do kalendarza. Drugie natomiast powinny pasować do zwykłych felg stalowych
..dokładnie tak...ja przymierzałem jedne i drugie i do zwykłych felg strukturalne nie pasują chociaż są ładniejsze...a kołpaki kupiłem używane za 100,- i jest ok.