Problem ze wspomaganiem kierownicy
Moderator: Sebu$
-
Anony Mous
-
enrix
wspomagania nikt inny nie wymienial, alternator jest po pelnym serwisie, robionym 3 miesiace temu, zuzyte elementy byly wymieniane, wiec mysle ze nie, aczkolwiek dobrze byloby sprawdzic ladowniae
musze mamie powiedziec zeby zmierzyla miernikiem
chyba ogarnie.... dzieki Panowie za wszystko, pozdrawiam i powodzenia.
-
marwisn
-
marwisn
-
Jan19
Witam. Mam pewien problem z moja nową Zośką ,a więc przy lekkim skręcie wspomaganie zaczyna buczeć i zwiększają się obroty silnika, kiedy wyprostuje kierownice wszystko wraca do normy. Czy ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieję?
Z góry dzięki za pomoc.
Z góry dzięki za pomoc.
-
kicaj
-
Jan19
-
jacek76
-
Przemcior
-
Przemcior
no nie, to Zafirka A <1999-2000>, więc pewnie jakiś wałek 
w sumie sam nie wiem co się stało z nia..czy faktycznie poszła pompa...
zanikło wspomaganie przy skręcie w prawo na parkingu więc prędkość nie była wielka..
w sumie jak odpalam i wyłaczam auto, to pompę słychać....może tutaj ktoś mi lepiej doradzi co mam tak naprawdę zrobić?
w sumie sam nie wiem co się stało z nia..czy faktycznie poszła pompa...
zanikło wspomaganie przy skręcie w prawo na parkingu więc prędkość nie była wielka..
w sumie jak odpalam i wyłaczam auto, to pompę słychać....może tutaj ktoś mi lepiej doradzi co mam tak naprawdę zrobić?
-
marwisn
U mnie też tak było. Na początku zanikało raz po raz. Potem nie było przy odpalaniu. W końcu padło dokumentnie - umarła pompa.
Zamówiłem regenerowaną, na chwile obecną wspomaganie jest, ale zaczęła buczeć. Ma dwa lata gwarancji więc jak zdechnie to ją odeślę.
Ja mam TRW1. Mam namiar na kolesia, który montuje TRW2 do układu TRW1. Cena 400 pln (wyjście awaryjne w razie w...
).
Zamówiłem regenerowaną, na chwile obecną wspomaganie jest, ale zaczęła buczeć. Ma dwa lata gwarancji więc jak zdechnie to ją odeślę.
Ja mam TRW1. Mam namiar na kolesia, który montuje TRW2 do układu TRW1. Cena 400 pln (wyjście awaryjne w razie w...