Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
umnie zadziałalo układu jakotako nie odpowietrzałem (mam zapieczone zaworki,jechalem za 2 dni za granice inie chciałem nic ruszać,pozatym przewody były zalane)tylko bodajże przy podłączaniu troche pompowałem hamulcem
-----scalanie----
nie pamiętam bo robiłem to u znajomego elektryka miał podłączonego laptopa ale czy był błąd niepamietam
-----scalanie-----
u ciebie jest inny symbol bo możę masz ESP albe ASR? ja w mojej zoscie mam tylko ABS
/// EDYTUJ POSTY a NIE PISZ 10 pod sobą !!!!!!
Ostatnio zmieniony 14 paź 2010, 12:37 przez wjacek5, łącznie zmieniany 1 raz.
ja jechałem za granice (autko kupione na autohandlu)2razy dolewałem płyn i poraz 3 zaświeciła mi sę kontrolka i niemiałem wyjścia 4 dni zajeła mi cała operacja kupna i wymiany kupowałem praktycznie w ciemno!
jak widac nikt chyba nie mial takiego przypadku jak u mnie i tak naprawde to nikt nie wie jakim symbolem pompy sie kierowac przy zakupie drugiej a jechac do ASo to szkoda kasy moge tylko czekac czy cos sie na allegro nie pojawi