jacek możesz puścić skany do mnie spakowane - najlepiej w kilku mejlach po max 15 Mb. Mam pełnego Adobe'a i mogę zrobić PDF-ajacek2308 pisze:spokojnie poczekajcie mam sam. napr. do ZB orginał od Lorrego dziś skończyłem kopiować i jeszcze tylko skan mi pozostał i sądzę, że +/- poniedziałek skończę ... tylko padł mi komp. z pełną wersją pdf. by to posklejać może jak ktoś wie skąd mogę ściągnąć pełną by móc to potem scalić w jeden plik pdf. to bym się uśmiechną za lik bo narazie to nie bardzo mam czas mieszać w sieci ....to i wtedy i wersja książki bedzie szybciej
[B] Książka Sam naprawiam Opel Zafira B
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny
http://z3.przeklej.pl/przd2558/1906652e ... lej.pl.pdf oto prawidlowy dzialajacy link100% wystarczy skopiować i wkleic w pasek adrsu dziala pozrawiam wszystkich
Dzięki Tego szukałem. Właśnie wkleiłem na swojego gryzonia. Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza. Mam tam również kilka innych rzeczy do ZB, ale to nie temat o tym. Jeszcze raz dzięki.jacek2308 pisze:norbert_p, no właśnie mój post powyżej daje linka do ściągnięcia w pdf. wystarczy kliknąć ew. jak nie dasz rady to podaj mi na pw. adres e-mail to prześlę Ci to samo na emalię.
Witamjacek2308 pisze:Z racji, że jakoś zauważyłem ze na przeklej pow. 50mb trzeba się logować a to nie każdy ma konto itd. i cyklicznie co jakiś czas mam pyt. na pw. z prośbą o przesłanie emaila (co oczywiście nadal mogę czynić nie ma problema) to wkleiłem podzieloną rarem Sam. napr. ZB w 4 plikach - należy zciągnąć wszystkie 4 pliki i rozpakować 1 plik i zautomatu rozpakuje pozostałe i całą książkę można już normalnie przeglądać w pdf.
link do folderu: http://www.przeklej.pl/folder/sam-napra ... a-32505351
Podany powyżej link nie działa
Proszę o poprawienie w miarę możliwości:):):)
Pozdrawiam
mam prozbe jak ktos moze mi przeslac ksiazke sam naprawiam na irekikasia@tlen.pl z gory dziekuje
tylko do której zafiry....w avatarze masz Agayyos pisze:mam prozbe jak ktos moze mi przeslac ksiazke sam naprawiam na irekikasia@tlen.pl z gory dziekuje