Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wkładasz kluczyk w stacyjkę i wciskasz zamykanie drzwi i przytrzymujesz.
Drzwi po chwili się zamkną i otworzą z powrotem. W tej chwili nie pamiętam czy robisz to na zapłonie czy nie.
Witam
Udało mi się zwalczyć temat pilota okazuje się że jest trzy rodzaje pilotów w OPLU w tm dwa rodzaje pilotów Bosch , niestety musiałem kupić taki sam Pilot jak mam
Jak to powiedział mi jeden ze specjalistów piloty działają w tej samej częstotliwości ale mają inne taktowanie i nie da się zaprogramować pilota Delphi do systemu gdzie działa pilot Bosch , i jeśli będzie to Bosch starszy to nie da się go zaprogramować do Boscha nowszego
keram74, zanim zaczniesz pytać, zajrzyj do działu Powitalnia, później użyj opcji Szukaj - problem synchronizacji kluczyków z CZ już był wiele razy omawiany.
witam kolegów posiadam 2 kluczyki do ZA ale jeden nie działa aż do dziś przeczytałem wasze sugestie i metoda z włożeniem kluczyka do stacyjki i wciśnięcia guzika zadziałała kluczyk śmiga jak nówka wszystko działa dzięki koledzy za poruszenie tematu dla was pozdro. Marcin