TECH2 vs OP-COM
Moderator: Mariusz
Witam, swoją Zafirę sprowadziłem z Francji i oczywiście język na wyświetlaczu był również francuski, a na polski udało mi się zmienić w opcjach auta, bez podłączania kompa.
Ale pewnie nie wszędzie jest wgrany nasz ojczysty język ....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 22:39 przez Maro1919, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Kolego, napisz jeszcze jakie posiadasz radio (model) bo od radia zależy czy jest język polski a tak niestety mylisz zainteresowanych.Maro1919 pisze:Witam, swoją Zafirę sprowadziłem z Francji i oczywiście język na wyświetlaczu był również francuski, a na polski udało mi się zmienić w opcjach auta, bez podłączania kompa.
Pozdrawiam
odkopuje
jaki face najlepszy do ZA 2001 (bez CAN chyba)?
z tego co widzę to większość ludzi używa OP-COMa, ale
1. czy da się nim zmienić język w wyświetlaczu?
2. czy łączy się też z nowszymi oplami?
jest jeszcze opel scanner z viakena i tak się zastanawiam co lepsze, jeśli ktoś testował oba programy to chętnie posłucham opinii
jaki face najlepszy do ZA 2001 (bez CAN chyba)?
jest jeszcze opel scanner z viakena i tak się zastanawiam co lepsze, jeśli ktoś testował oba programy to chętnie posłucham opinii
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Kabel OP-COM działa z różnymi programami, lepiej - gorzej ale działa Odnośnie języka - wszystko się da - kwestia ceny - czasem nawet wymiana wyświetlaczaiceman_n pisze:jaki face najlepszy do ZA 2001 (bez CAN chyba)?
Odnośnie łączenia się z nowszymi - do 2010r. swobodnie da radę
- Albert Einstein
-
- Zafiromaniak
- Model:
A to ciekawe!? A możesz napisać z jakimi innymi, różnymi programami działa fejs OP-Com? Nie testowałem ale z miłą chęcią spróbuję.Tunio999 pisze: Kabel OP-COM działa z różnymi programami, lepiej - gorzej ale działa
Ostatnio zmieniony 16 cze 2015, 22:44 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.