Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Żeby nowego tematy nie zakładać-mam ochote na troche luksusu i smak na kierownice w skórze.Macie może namiary na takie usługi na terenie woj. Śląskiego? Mam obawe przed wyjmowaniem kierownicy z auta i wolałbym obszywanie w samochodzie.
ADAMO_16 pisze:Żeby nowego tematy nie zakładać-mam ochote na troche luksusu i smak na kierownice w skórze.Macie może namiary na takie usługi na terenie woj. Śląskiego? Mam obawe przed wyjmowaniem kierownicy z auta i wolałbym obszywanie w samochodzie.
Możesz tu zobaczyć tapicerki skórzane, kierownice, mieszki dźwigni zmiany biegów http://www.lts-auto.pl/
tel. o32 284 49 23
Tarnowskie Góry
Tez mysle nad obszyciem kierownicy bo moja jest niezle wytarta-pewnie gosciu ciagle lapami krecil podczas jazdy.I dzwonilem do kilku gosci i cenowo 150-200 zl i okolo 3 godzinki pracy
mam pytanie...ja mam niby w cosmo kiere w skórze...ale nie mam takiej dziurkowanej faktury po bokach. Ta jest akurat z opc...ale widziałem takie też w normalnych ZB? Ktoś wie o co chodzi?
Polecam obszycie skórą w profesjonalny zakładzie tapicerskim.Zrobią tak jak chcecie i skóra będzie o klasę lepsza od fabrycznej. KOSZT 250ZŁ. Polecam całą perforowaną , fajniej leży w w dłoniach. :> Sam tak zrobiłem.
Zośki od Enjoy Plus mają kierę w skórze, wersje niższe mają kierownicę większą (średnica) i zrobioną z gumy (wieniec)
Ta ze skórą perforowaną to jest w wersjach SPORT
Moja wg VIN to elegance (bo i fotele inne niz w Sporcie) ale mam za to pelnego SPORT'a jak idzie o magiczny przycisk Ale w dowodzie jest że to wersja SPORT
A że moja jest już nieco wyciorana to zastanawiam się czy nie obszyć jej w tym stylu tudzież na OPC lącznie z boczkami (te takie zgrubienia) :>