Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy ktoś z kolegów Zafirowców ma pojęcie, czy siatka odgradzająca od przedziału bagażowego w Zafirach A, jest taka sama dla modeli przed liftem i po lifcie??
sylmar pisze:Czy ktoś z kolegów Zafirowców ma pojęcie, czy siatka odgradzająca od przedziału bagażowego w Zafirach A, jest taka sama dla modeli przed liftem i po lifcie??
Chyba mało precyzyjnie zadałem pytanie.
scaniairizar pisze:niestety nie ; (
Znaczy się nie masz pojęcia, czy nie są takie same?
Wiesz co ja kupiłem jakąś na rynku z wystawek okazało się że jest trochę za krotka o 1cm więc górną część rozciąłem wsadziłem sztucerek i jest ok . Najprawdopodobniej jest to od astry 2
Ja przy swojej zośce mam siatkę od asterki II którą to wcześniej sprzedałem ale siatkę zostawiłem . Wszystko jest OK tylko trochę pasy mocujące ją od spodu są za krótkie ale to nie wadzi...
Witam! W planach mam do kupienia siatkę grodziową do bagażnika, na zdjeciu są dwie czarne linie, czy mogli byście podać wymiary dych długości i najlepiej jak by ktoś posiadał informacje od jakiego Opla pasują jeszcze te siatki bo na allegro mozna kupić za cene od 30 do 150 zł.
Astra F 40zł
Vektra B 60zł itd.
a zafira A ponad 100zł
Wiec jeśli pasuje od jakieś astry, vectry lub omegi to po co przepłacać
wydaje mi się, że ZA ma przede wszytskim wyższą taką siatkę, bo głównie wysokością wnętrza różni się od Astry. Wymiary, jak nie zapomnę, sprawdzę w garażu.
Ja.
hmmm patrzyłem w miarę dokładnie i nic nie zauważyłem. W instrukcji widziałem jak mocowane jest do takich uchwytów przy siedzeniach ale takie tylko mam przy siedzeniach przednich z tyłu nic...
jakby ktoś mógł wstawić fotkę bym był wdzięczny. może mi czegoś brakuje akurat.