[B]lusterko fotochromatyczne
-
chris
[B]lusterko fotochromatyczne
Czy ktoś montował do siebie takie lusterko, zastanawiam się nad montażem??
Nie ma czasami instalacji już pociągniętej??
Nie ma czasami instalacji już pociągniętej??
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 01:16 przez chris, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Szymon78
ja to mam i mnie wkurza ta dioda pod lusterkiem która oświetla kokpit środkowy.
W dzień mi to wisi.. poza niepotrzebnym świeceniem ale w nocy gdy preferowane jest maksymalne zaciemnienie wnętrza to trochę nie hallo.
Próbował ktoś to wyłączyć OP-com. chyba ze jestem jedyny z takim "patentem"
mam plan zakleić czarna taśmą izolacyjna jakby co.... ::)
W dzień mi to wisi.. poza niepotrzebnym świeceniem ale w nocy gdy preferowane jest maksymalne zaciemnienie wnętrza to trochę nie hallo.
Próbował ktoś to wyłączyć OP-com. chyba ze jestem jedyny z takim "patentem"
mam plan zakleić czarna taśmą izolacyjna jakby co.... ::)
-
tico0
-
Szymon78
-
Lorry
-
Dudikoff1974
-
Lorry
-
Szymon78
diodka ta świeci cały czas przy włączonych światłach. Faktycznie wygląda to na czujnik (nie mylić z tym od samościemniania pod szkłem lusterka) usytuowane od dołu lusterka (trzeba sie troche wygiąć by to zauważyć)
a co do machania... mam automatyczna skrzynie wiec rączki macają co innego
-aa żonaty jestem więc bez podejrzeń proszę 
w wolnej chwili zrobię zdjęcie to rozjaśnię tym samym temat
a co do machania... mam automatyczna skrzynie wiec rączki macają co innego
w wolnej chwili zrobię zdjęcie to rozjaśnię tym samym temat
-
rhaaziel
Osobiście uważam, że fotochromatyczne lusterko daje bardzo dużo! Często śmigam w nocy, taki już ze mnie typ, że na długie trasy prawie zawsze wybieram noc
i jest ogromna różnica w porównaniu ze zwykłym lusterkiem które mam w AG. W ZB nie zdarzyło mi się żeby ktoś mnie oślepił podjeżdżając z tyłu.
Jeśli chodzi o tą żółtą diodę to jak do niej na tyle przywykłem, że zupełnie mi nie przeszkadza, aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że początkowo może lekko rozpraszać.
Jeśli chodzi o tą żółtą diodę to jak do niej na tyle przywykłem, że zupełnie mi nie przeszkadza, aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że początkowo może lekko rozpraszać.
-
misiakrp
nie wiem co chcecie ale dioda pod lusterkiem oświetlająca "gajgę" od biegów mnie się bardzo podoba i w pierwszej chwili nie wiedziałem co tak oświetla czy radio czy coś dopiero jak zacząłem sprawdzać okazało sie ze lusterko i pewnie o ta diodę wam chodzi a nie o czujnik diodopodobny który nie świeci tylko steruje przyciemnianiem lusterka jak dla mnie spasik niezły 
-
smaru
-
Przemo_w1
Ja też mam tą opcję i jestem bardzo zadowolony. Lusterko zawsze się przyciemnia się do takiego poziomu, że światła jadącego za nami nas nie oślepiają. Choć ostatnio wyprzedałem inne auto i wyprzedany nie zmienił świateł drogowych, więc trochę było nieprzyjemnie w oczach.
Ta dioda pod lusterkiem też fajny patent. Mi w czasie jazdy zupełnie to nie przeszkadza a środkowa konsola jest ładnie podświetlona.
Ta dioda pod lusterkiem też fajny patent. Mi w czasie jazdy zupełnie to nie przeszkadza a środkowa konsola jest ładnie podświetlona.
-
Lorry