Kod do zmieniarki i radia
Moderator: Sebu$
dzięki :MieHor
poprostu myślałem że ten czas po 3 próbach będzie trochę krótszy niż 24h ( w tym 3 na odpalonym silniku / zapłonie )
rano spróbuje ponownie:)
jeszcze raz dziękuję i pzdr:)
--scalony--
:MieHor niestety nie zadziałał kod - pozostało 6 prób...
może ma ktoś jakiś inny kod??
dane powyżej
pzdr
//edytujemy posty a nie piszemy jeden pod drugim//BajBus
poprostu myślałem że ten czas po 3 próbach będzie trochę krótszy niż 24h ( w tym 3 na odpalonym silniku / zapłonie )
rano spróbuje ponownie:)
jeszcze raz dziękuję i pzdr:)
--scalony--
:MieHor niestety nie zadziałał kod - pozostało 6 prób...
może ma ktoś jakiś inny kod??
dane powyżej
pzdr
//edytujemy posty a nie piszemy jeden pod drugim//BajBus
Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 21:01 przez wariat86krk, łącznie zmieniany 1 raz.
na szczęście udało mi się już załatwić temat pozytywnie - pomogli europejscy anglojęzyczni koledzy
dzięki bardzo za zainteresowanie się sprawą:)
pzdr
dzięki bardzo za zainteresowanie się sprawą:)
pzdr
Witam
Jak to jest z tym czasem oczekiwania między błędnym wpisaniem kodu?
Doszedłem właśnie do 7 SAFE i dalej nic nie moge zrobić. Radio zostało włączone na noc, jednak ma funkcje automatycznego wyłączania się I po paru godzinach się samo wyłączyło.
Pozostało mi 7 prób, a ja nie moge skorzystać. Przecież blokuje się dopiero po 10, a tu 3 i już kiszka.
Mam teraz 100% kod radia, ale nie moge go wprowadzić
Jak to jest z tym czasem oczekiwania między błędnym wpisaniem kodu?
Doszedłem właśnie do 7 SAFE i dalej nic nie moge zrobić. Radio zostało włączone na noc, jednak ma funkcje automatycznego wyłączania się I po paru godzinach się samo wyłączyło.
Pozostało mi 7 prób, a ja nie moge skorzystać. Przecież blokuje się dopiero po 10, a tu 3 i już kiszka.
Mam teraz 100% kod radia, ale nie moge go wprowadzić
Ostatnio zmieniony 05 lis 2010, 19:21 przez M1NT, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli teraz wystarczyło by zostawić radio włączone na 10 min. Było włączone nawet dłużej.- po pierwszych dwóch nieudanych próbach przerwa trwa 20 sek. a następnie 10 min
Mam rozumieć, że bez zapłonu? Czy musze przekręcić kluczyk tak jak do wprowadzania kodu, a radio włączyć z AS? Na wyświetlaczu powinno się palić samo SAFE, czy 7 SAFE?
Coś jest nie tak z tym radiem
Czy da się zmienić fabryczny kod na jakiś inny?
Pamiętam, że kiedyś też była taka sytuacja, ale jakoś sobie poradziłem. Jednak było to ze 2-3 lata temu i nie pamiętam
Jeśli to się przyda, podaje nr. GM:
GM 90 493 281
taki jeszcze nr. mam:
Aha, radio to Delco CDR 500
Kod który mam podany w papierach (0932), nie pasuje. Wpisałem go już 2x. Zatwierdzałem AS i pokazywała się już mniejsza ilość prób
http://www.youtube.com/watch?v=6Pwofe3QmlA
Czy da się zmienić fabryczny kod na jakiś inny?
Pamiętam, że kiedyś też była taka sytuacja, ale jakoś sobie poradziłem. Jednak było to ze 2-3 lata temu i nie pamiętam
Jeśli to się przyda, podaje nr. GM:
GM 90 493 281
taki jeszcze nr. mam:
Kod: Zaznacz cały
4 660 103 Delco
Kod który mam podany w papierach (0932), nie pasuje. Wpisałem go już 2x. Zatwierdzałem AS i pokazywała się już mniejsza ilość prób
http://www.youtube.com/watch?v=6Pwofe3QmlA