[B] - gosia - 1,9 CDTI Cosmo, 120KM, 2006 - automat

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
gosia

#31 Post autor: gosia »

BajBus pisze:to super :)
to przyjedziesz teraz na zlot? :D
Heh...myślisz,że ten stan...będzie aż tak długotrwały????
No oby... ;) ...bo niewątpliwie...moja Zośka...byłaby atrakcją(żywy trup)...i zwyciężyła w kategorii...Najbardziej awaryjny samochód na Forum... ;)

Awatar użytkownika
diabolog
Przeglądacz
Imię: Adam
Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo Panorama
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#32 Post autor: diabolog »

Musisz liczyć, że "limit" już wyczrpałaś i teraz to tylko jazda Ci pozostała.
Zastawa 1100p 55KM; Daewoo lanos 1,5 16V 100KM; ZB 1,9 CDTi 150KM; a co potem ????

TUX

#33 Post autor: TUX »

gosia pisze:wierzę,iż to będzie stan...długotrwały..
no to super :)

gosia

#34 Post autor: gosia »

diabolog pisze:Musisz liczyć, że "limit" już wyczrpałaś i teraz to tylko jazda Ci pozostała.
Chyba jednak...nie... :cry: ...bo teraz zaś chłodnica się wściekła :roll:
także...
TUX pisze:no to super
wcale nie jest...życie...jak to czasami bywa... w każdym związku...mamy chwilowy kryzys... :/ ...oby tylko... była to chwila o charakterze krótkotrwałym... :!:

ale spoko...damy radę... ;) ...Dzięki wszystkim...za słowa otuchy..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jeszcze przed chwilą...zaatakowała mnie INSPEKCJA... :roll: ...do towarzystwa... ;)

Awatar użytkownika
Maciek
Zafiromaniak
Auto: Z20LET
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z20LET

#35 Post autor: Maciek »

Coś ją słabo opiliśmy na ogólnopolskim :/

Albo to wina Lorrego, bo nie pił ;)

kicaj

#36 Post autor: kicaj »

gosia pisze:żadnego wycieku nie ma ...nowy simering...chyba potrzebował ciut czasu i się tam jakoś dopasował...stąd problem zniknął...teoria być może banalna..
no to super ;)
gosia pisze:gdyż nie sądzę,żeby to kogoś bardzo interesowało
no to sie mylisz... ;)
gosia pisze:mamy chwilowy kryzys
wiesz, tak mi sie wydaje ze twoja zoska ma cos ducha alfy...
no i w zwiazku z tym jest jedyna w swoim rodzaju, bardzo cenna...

Anony Mous

#37 Post autor: Anony Mous »

No to trzeba na III ogólnopolskim to powtórzyć i powinno być już ok jak mówią do trzech razy sztuka :piwo: :piwo: :piwo:

gosia

#38 Post autor: gosia »

Maciek pisze:Coś ją słabo opiliśmy na ogólnopolskim :/
Wy mnie już lepiej nie denerwujcie... ;) bo dosyć,że WAM...śliwkę...przeszmuglowałam...to żeście się nawet porządnie opić nie potrafili... :P

Maciek pisze:Albo to wina Lorrego, bo nie pił ;)
I jeszcze na Lorrego...zwalają... :roll: ...nie no On by mi tego nie zrobił... ;) ...zresztą jest udokumentowane...no chyba ,że to fotomontaż... :(
kicaj pisze:no i w zwiazku z tym jest jedyna w swoim rodzaju,
No faktycznie... :roll: jakoś drugiego takiego trupa jak mój...ciężko mi się na Forum dopatrzeć... ;)

kicaj

#39 Post autor: kicaj »

gosia pisze: jakoś drugiego takiego trupa jak mój
jezdzi to nie trup ;)
a moze rzeczywiscie powinnas sie z nia wybrac na zlomowisko i zaprezentowac mozliwosci jak bedzie sie tak dalej psula... ;)

gosia

#40 Post autor: gosia »

kicaj pisze:jezdzi to nie trup ;)
Heh...no to tylko dzięki właścicielce... ;) jak widać...nawet trupa potrafię do życia...przywrócić... ;) ...ale to tylko dlatego,że mam kurs resuscytacji krążeniowo-oddechowej...generalnie jestem dla niej jak defibrylator ;)

kicaj pisze:a moze rzeczywiscie powinnas sie z nia wybrac na zlomowisko i zaprezentowac mozliwosci jak bedzie sie tak dalej psula... ;)
na tym złomowisku...to prędzej ja wyląduję ...przez to "auto" :roll:
jacek2308 pisze:słabo to przez tą "śliwkę na torcie" na następny dzień wglądałem ......jak wyglądałem :(
Dzięki...jacek2308...za Twoje poświęcenie... ;) na III Zlot...wygląda,że muszę WAM podesłać... spirytus rektyfikowany...to może będzie coś z Zafką ...lepiej... ;)

Kurczę...ciąg dalszy komunikatów...występuje u mnie ostatnio ...niczym reakcja łańcuchowa... :roll:
Dzisiaj mam...również taki... Low beam...check left... ;)

Awatar użytkownika
rzadki
Zafiromaniak
Model:

#41 Post autor: rzadki »

Gosiu jeszcze kilka części do wymiany i będzie nowe auto ;)

wierzę że to już kres problemów :)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. ;)
Obrazek

gosia

#42 Post autor: gosia »

rzadki pisze:Gosiu jeszcze kilka części do wymiany i będzie nowe auto ;)
Dlatego też nie mówimy sobie do widzenia... ;) bo kto się pozbywa...odrestaurowanego auta... ;)

Dzięki...za wiarę...choć ...w tym konkretnym przypadku...pozostaje mi tylko nadzieja... ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”