[B]7 osobowa czy 5 os ?

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderatorzy: Mariusz, Tazz

Wiadomość
Autor
bartulito

[B]7 osobowa czy 5 os ?

#1 Post autor: bartulito »

Witam

Mam pytanie:
Czy w Zafirze z 2006 roku może być opcja z 5 miejscami czy zawsze jest 7 miejsc :) ?
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 17:59 przez bartulito, łącznie zmieniany 1 raz.

Lorry
Zafiromaniak
Imię: Grisza
Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
Model: ZBZAAF
Oznaczenie silnika: Z22yh20LET

#2 Post autor: Lorry »

5 miejsc bedzie gdy ktoś na odwal się przerabiał z ciężarówki Duńskiej albo włoskiej...

Seria 7 osób

Mihó

#3 Post autor: Mihó »

Mieliśmy samochód zarejestrowany na 2 os, pomimo tego, że był kupiony w salonie w PL, jako auto osobowe z 7-mioma miejscami siedzącymi. Wycieczka do WK rozwiała wątpliwości - zgodnie ze świadectwem homologacji wydano kartę pojazdu, w której wyraźnie określono liczbę miejsc na 7.

sQcha

#4 Post autor: sQcha »

Mihó pisze:Mieliśmy samochód zarejestrowany na 2 os, pomimo tego, że był kupiony w salonie w PL, jako auto osobowe z 7-mioma miejscami siedzącymi. Wycieczka do WK rozwiała wątpliwości - zgodnie ze świadectwem homologacji wydano kartę pojazdu, w której wyraźnie określono liczbę miejsc na 7.
Skąd wziąłeś świadectwo homologacji? Ja mam ciężarówkę 4-ro osobową i chce ją przerejestrować.

podbiel

#5 Post autor: podbiel »

Takie coś wydaje OSKP po przystosowaniu pojazdu tzn. fotele, pasy itd Dokładnie musisz dopytać w okręgowej

Harry200
Zafiromaniak
Imię: Henryk
Auto: Zafira
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Y22DTR
#6 Post autor: Harry200 »

Ja też miałem dwuosobowa jak sprowadzałem,wstawiłem resztę foteli,pasy i na przeglądzie dostałem dokumenty że jest na siedem osób,w wydziale komunikacji zmienili mi dowód i wpis w ksiązce pojazdu o zmianie przeznaczenia na osobowy..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”