Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mieliśmy samochód zarejestrowany na 2 os, pomimo tego, że był kupiony w salonie w PL, jako auto osobowe z 7-mioma miejscami siedzącymi. Wycieczka do WK rozwiała wątpliwości - zgodnie ze świadectwem homologacji wydano kartę pojazdu, w której wyraźnie określono liczbę miejsc na 7.
Mihó pisze:Mieliśmy samochód zarejestrowany na 2 os, pomimo tego, że był kupiony w salonie w PL, jako auto osobowe z 7-mioma miejscami siedzącymi. Wycieczka do WK rozwiała wątpliwości - zgodnie ze świadectwem homologacji wydano kartę pojazdu, w której wyraźnie określono liczbę miejsc na 7.
Skąd wziąłeś świadectwo homologacji? Ja mam ciężarówkę 4-ro osobową i chce ją przerejestrować.
Ja też miałem dwuosobowa jak sprowadzałem,wstawiłem resztę foteli,pasy i na przeglądzie dostałem dokumenty że jest na siedem osób,w wydziale komunikacji zmienili mi dowód i wpis w ksiązce pojazdu o zmianie przeznaczenia na osobowy..