Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panowie, a drzwi też się da regulować, tzn wysokość na zawiasach?
Bo oglądałem zawiasy to wszystko jest spawane i nie widzę możliwości regulacji, czy tylko mi się tak wydaje?
Żarówka nie ma nic wspólnego z dekielkiem, jak go ściągniesz to dopiero masz dostęp do żarówki, ją żeby wymontować trzeba wyczepić z gniazda obracając chyba w lewo jakieś 1/3 obrotu, natomiast ten gumowy dekielek jest osłonką żarówki
MieHor pisze:Żarówka nie ma nic wspólnego z dekielkiem, jak go ściągniesz to dopiero masz dostęp do żarówki, ją żeby wymontować trzeba wyczepić z gniazda obracając chyba w lewo jakieś 1/3 obrotu, natomiast ten gumowy dekielek jest osłonką żarówki
Ej teraz zgłupiałem. Ja chyba nie mam tych gumowych (chyba tak jak było w astrze F) dekielków Teraz zgłupiałem. Nie wiem jak po lewej stronie
To ty masz gumowe osłony ,odepnij wtyczkę i ściągnij tą gumę to woda powinna odparować jak będziesz miał zapalone światła ,a ta śruba jest koło górnego mocowania reflektora ta bliżej błotnika ,spróbuj najpierw tak jak pisze jak nie pomoże to musisz szukać nieszczelności.
olo018 pisze:To ty masz gumowe osłony ,odepnij wtyczkę i ściągnij tą gumę to woda powinna odparować jak będziesz miał zapalone światła ,a ta śruba jest koło górnego mocowania reflektora ta bliżej błotnika ,spróbuj najpierw tak jak pisze jak nie pomoże to musisz szukać nieszczelności.