Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam - dziś przy przeglądaniu instr. obslugi natknąłem się na tą dość ciekawą funkcję. Poszedlem do garażu wyprobować i dziala. Ciągle coś nowego ha ha. Ciekawe czy ta opcja to standart czy inni koledzy maja to wyłączone. Bo oznaczenie * sugeruje opcję dodatkową tak mialem z zamykaniem szyb z pilota tam trzeba bylo aktywować (Op-com)
Trzeba posprawdzać - a jak dziala to spoko może nie wszyscy o tym wiedzą
Panowie , dzisiaj odkryłem w swoim aucie fajną sprawę . Po wyłączeniu zapłonu i otwarciu drzwi mogę uruchomić fajną opcję oświetlenia otoczenia i drogi przed samochodem . Robię to bardzo prosto , po przez pociągnięcie do góry dźwigni świateł drogowych co z kolei zapala światła mijania , tylne pozycyjne , cofania i ośw. tablicy rej.
T.
Czemu tak późni odkryłem ? nie wiem . To był czysty przypadek a w papierach nic nie było , że to było
Zresztą i tak mi to na plaster bo auto trzymam w garażu
Pisząc do góry miałem na myśli do kierownicy :>
T.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2010, 20:06 przez tomkey, łącznie zmieniany 1 raz.
to ja dodam ze tez mam bez zadnej aktywacji a szyb tez nei mialem
a co do instrukcji to w nowej instrukcji obslugi zafiry na strronie 124 jest juz bez gwaiazdki, wiec zapewne to juz wyposazenie standardowe...