[B]Tylny panel nawiewu
[B]Tylny panel nawiewu
Witam
Mam takie pytanie. Do czego przeznaczone jest okrągłe miejsce /zaślepione/ na środku tylnego panelu nawiewu w ZB ?
Mam takie pytanie. Do czego przeznaczone jest okrągłe miejsce /zaślepione/ na środku tylnego panelu nawiewu w ZB ?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 10:57 przez czarek1968, łącznie zmieniany 1 raz.
Kij może nie wie po co ale przydają się. Z przodu - nawigacja, telefon itp, w środku np. DVD dla dzieciaków, no a w bagażniku to tak jak piszesz do lodówkiSzymon Jankowia pisze:potwierdzam.. ja tam mam zapalniczkę..
w sumie mam 3 - kij wie po co tyle (ta 3-cia to w bagażniku/fajna sprawa do obsługi lodówki)
Mi właśnie w ZA tej środkowej brakuje Trzeba będzie sobie dorobić
Jako ze nowego watku otworzyc nie moge podczepiam sie do najbardziej pokrewnego
Witam,
po zakupieniu dvd w zaglowkach, zastanawiam sie w jak najmniej inwazyjny sposob doprowadzic do nich zasilanie. Wychodzi na to, ze trzeba poprowadzic zasilanie od gniazdka w tylnej czesci tunelu srodkowego. (moze macie inne propozycje?) Tylko jak zdemontowac tunek srodkowy (Zafira ? Do A widzialem juz intrsukcje... ale w B nie widze ZADNYCH srub?!
Dzieki za pomoc
Witam,
po zakupieniu dvd w zaglowkach, zastanawiam sie w jak najmniej inwazyjny sposob doprowadzic do nich zasilanie. Wychodzi na to, ze trzeba poprowadzic zasilanie od gniazdka w tylnej czesci tunelu srodkowego. (moze macie inne propozycje?) Tylko jak zdemontowac tunek srodkowy (Zafira ? Do A widzialem juz intrsukcje... ale w B nie widze ZADNYCH srub?!
Dzieki za pomoc