[B]Tylny panel nawiewu

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderatorzy: Mariusz, Tazz

Wiadomość
Autor
czarek1968

[B]Tylny panel nawiewu

#1 Post autor: czarek1968 »

Witam
Mam takie pytanie. Do czego przeznaczone jest okrągłe miejsce /zaślepione/ na środku tylnego panelu nawiewu w ZB ?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 10:57 przez czarek1968, łącznie zmieniany 1 raz.

shell'a

#2 Post autor: shell'a »

tam powinno być (lub jest) gniazdo 12V ( zapalniczkowe )

Lorry
Zafiromaniak
Imię: Grisza
Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
Model: ZBZAAF
Oznaczenie silnika: Z22yh20LET

#3 Post autor: Lorry »

Tam jest miejsce na gniazdko 12v.

Ja akurat nie mam, ale instalacja jest chyba pociągnięta więc tylko gniazdo dokupić ;)

Szymon78

#4 Post autor: Szymon78 »

potwierdzam.. ja tam mam zapalniczkę..

w sumie mam 3 - kij wie po co tyle :) (ta 3-cia to w bagażniku/fajna sprawa do obsługi lodówki)

Anony Mous

#5 Post autor: Anony Mous »

Szymon Jankowia pisze:potwierdzam.. ja tam mam zapalniczkę..

w sumie mam 3 - kij wie po co tyle :) (ta 3-cia to w bagażniku/fajna sprawa do obsługi lodówki)
Kij może nie wie po co ale przydają się. Z przodu - nawigacja, telefon itp, w środku np. DVD dla dzieciaków, no a w bagażniku to tak jak piszesz do lodówki :)

Mi właśnie w ZA tej środkowej brakuje :( Trzeba będzie sobie dorobić :)

Szymon78

#6 Post autor: Szymon78 »

navi nie posiadam (nawet tej standardowej) - jakoś całe zycie sobie radziłem bez i tak mi zostało :) -moze żona mi pod choinke kupi :D
ale pomysł z DVD na zagłowku juz mi świta po głowie.. Córcia bedzie miała radoche... a lodówka w bagazniku fakt.. latem w podrózach wakacyjnych niezastąpiona

rejzer

#7 Post autor: rejzer »

Szymon Jankowia pisze:ale pomysł z DVD na zagłowku juz mi świta po głowie
ja kupiłem przed wakacjami...w końcu cisza w aucie, przerywana tylko odgłosami wozu strażackiego ze "Strażaka Sama" :lol:

marcinq76

#8 Post autor: marcinq76 »

Jako ze nowego watku otworzyc nie moge podczepiam sie do najbardziej pokrewnego

Witam,

po zakupieniu dvd w zaglowkach, zastanawiam sie w jak najmniej inwazyjny sposob doprowadzic do nich zasilanie. Wychodzi na to, ze trzeba poprowadzic zasilanie od gniazdka w tylnej czesci tunelu srodkowego. (moze macie inne propozycje?) Tylko jak zdemontowac tunek srodkowy (Zafira ? Do A widzialem juz intrsukcje... ale w B nie widze ZADNYCH srub?!

Dzieki za pomoc

DaRek7

#9 Post autor: DaRek7 »

czarek1968 pisze:Mam takie pytanie. Do czego przeznaczone jest okrągłe miejsce /zaślepione/ na środku tylnego panelu nawiewu w ZB ?

To jest miejsce na gniazdo 12V, przynajmniej ja mam takie zamontowane, nie pasuje tam zapalniczka ale pasują wszelkiego rodzaju zasilacze i ładowarki. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”