[B] - Mihó - 1.9 CDTI Elegance, 150 KM, 2006, chip

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
kicaj

#16 Post autor: kicaj »

Też Elegance, krajowa i z AFLami. Nawet opcje na konsoli środkowej masz takie same :lol:

Moc seryjnie też tylko inne paliwo.
chwalipieta...
I czar prysł...... :( brak....
a nie mowilem ;) witaj w klubie ;)

Anony Mous

#17 Post autor: Anony Mous »

No super Zofia. bardzo ładna i zadbana. No i na pewno z tych 175 kucy idzie troszkę wycisnąć.
Pozdrawiam :piwo:

Mihó

#18 Post autor: Mihó »

Dziękuję za słowa uznania. Bardzo dobry stan samochodu wynika z dbałości właściciela :)

Wszystkie jego samochody są bardzo delikatnie traktowane przez pierwsze 10 000, serwisowane w ASO, woskowane przynajmniej raz w sezonie. A później i tak idą dalej :?

lapm

#19 Post autor: lapm »

Takie pytanie o radio z telefonem to tylko na karte SIM nie ma mozliwosci polaczenia przez bluetooth z telefonem? a ksiaka telefoniczna to z sim, tak?
Mihó pisze: Jest ostatnia okazja na zakup samochodu z kratką i odliczenie VAT. Dlatego jest nowe auto.
A co tym razem? Tez Opel?

Mihó

#20 Post autor: Mihó »

Tylko karta SIM. Książka z karty.

Niestety nie. Teraz Audi

[ Dodano: Pon Gru 06, 2010 17:06 ]
Stoi samochód za 33 tys. w tej chwili. Rozmawiałem dziś z agentem ubezpieczeniowym. Wszyscy znajomi mówią "wiesz, to nie po mojemu, ale ja bym tam stówkę urwał...". Po mojemu oczywiście też nie.

O, dostałem nawet list dzisiaj w tej sprawie:
chyba was pogieło z tą ceną. Przy takim przebiegu takie auto nadaje się co najwyżej na szrot.Ciekawe czemu dealer nie chce tego żęcha.
Pisownia oryginalna

Zastanawiam się, czy to nie jakaś handlarzyna próbuje nacisnąć nas do zbicia ceny do 20 tys tworząc atmosferę, w której poczujemy się, że każdy kto zadzwoni i powie "dam 22 tys" sprawi, że poczujemy się jakby nam obiecywali zbawienie od ręki ?

[ Dodano: Pią Gru 10, 2010 12:11 ]
Zafira się sprzedała. Jesteśmy bardzo zdziwieni - pomimo tego, że byliśmy akurat w ASO (na kampanii), nowy właściciel nie zdecydował się na przegląd przedsprzedażny (250zł). Przy takiej wartości auta...

W ogóle nie odbyli nawet jazdy próbnej, nie obejrzeli dokładnie auta. Praktycznie sprzedała się "w ciemno". Tacie było trochę szkoda, bo się przyzwyczaił. A ja tu dalej będę zaglądał i w miarę możliwości - pomagał :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”