Problemy dotyczące CD70 Navi _ DVD90
Moderator: Sebu$
To co "babka mówi po niemiecku" to info,że żaden telefon nie jest podłączony.Jak jesteś w zakładce blutka to wciśnij to duże pokrętło i postaw ptaszka przy okienku aktywacji blutka....tylko ptaszków nie pomyl
--scalone--
Małe fotostory odnośnie BT w ZB...gdyby były jakieś problemy.
Wybieramy zakładkę telefonu.
Wchodzimy do menu przyciskając duże pokrętło.
Ukazuje się nam zakładka BT.Następnie ponownie wciskamy w/w pokrętło w celu aktywacji BT.
Następnie pokrętłem wybieramy zakładkę "start searching" po wcześniejszej aktywacji BT np w telefonie.
BT wyszuka dostępne urządzenia i poprosi o kod dostępu (każdy wybiera dowolną kombinację cyfr byleby w telefonie i aucie była taka sama )
Sprzęt mamy gotowy do pracy...np z siecią ,której nie polecam
--scalone--
Małe fotostory odnośnie BT w ZB...gdyby były jakieś problemy.
Wybieramy zakładkę telefonu.
Wchodzimy do menu przyciskając duże pokrętło.
Ukazuje się nam zakładka BT.Następnie ponownie wciskamy w/w pokrętło w celu aktywacji BT.
Następnie pokrętłem wybieramy zakładkę "start searching" po wcześniejszej aktywacji BT np w telefonie.
BT wyszuka dostępne urządzenia i poprosi o kod dostępu (każdy wybiera dowolną kombinację cyfr byleby w telefonie i aucie była taka sama )
Sprzęt mamy gotowy do pracy...np z siecią ,której nie polecam
Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 19:04 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Jestem na forum od niedawna, trochę poczytałem o Zafirze. I mam jedno pytanko, a mianowicie czy da się przerobić Menu od radia (nie nawigacja) w CD70 na polskie?
Bardzo bym prosił o odpowiedź.
Bardzo bym prosił o odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 14:28 przez AndrzejK, łącznie zmieniany 1 raz.
AndrzejK, no niestety tego nie mam jak sprawdzic bo mam navi
wiem napewno ze da sie fejsem zmienic jezyk...
moze to cos pomoze
wiem napewno ze da sie fejsem zmienic jezyk...
moze to cos pomoze
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Żeby w temacie ankiety nie robić bałaganu - polska nakładka NAVI w CD70 i DVD90 nie dotyczy tylko lektora PL (głosu z komunikatami po polsku), ta nakładka autorstwa teamu Wołek_Sig-Man również zmienia menu całej nawigacji - wszystkie opcje w poszczególnych ekranach są po polsku.
Pozostałe zakładki CD70_DVD90, tzn. radio, telefon i BC są w języku kraju przeznaczenia - wg info z projektnavi.pl trwają prace nad nakładką PL dotyczącą również BC
Pozostałe zakładki CD70_DVD90, tzn. radio, telefon i BC są w języku kraju przeznaczenia - wg info z projektnavi.pl trwają prace nad nakładką PL dotyczącą również BC