Podłokietnik kierowcy i pasażerów na tylnej kanapie
Moderator: Sebu$
-
licznik
-
darekimi
-
licznik
-
darekimi
-
Diesel
Gdyby ktoś był zainteresowanym takim podłokietnikiem to mam nowy oryginalny który jest mi już zbędny a go nawet nie zamontowałem w razie czego prosze na PW
dodaje jeszcze zdjęcia sorki za rozmiar ale już mi się nie chciało obrabiać :
1
2
3
4
5
6
7
w skład tego zestawu wchodzi to co na zdjęciu:
podłokietnik, mechanizm oraz osłonka
dodaje jeszcze zdjęcia sorki za rozmiar ale już mi się nie chciało obrabiać :
1
2
3
4
5
6
7
w skład tego zestawu wchodzi to co na zdjęciu:
podłokietnik, mechanizm oraz osłonka
-
GREGOR7803
-
Diesel
-
BajBus
-
giant19s
Jak w temacie,
mam problem z podłokietnikiem kierowcy. Dokładniej jest on luźny i nie utrzymuje swojej pozycji tylko opada czy to w tył czy w przód w zależności od położenia.
Jego demontaż ogranicza się do zwykłego wyciągnięcia podłokietnika, że bym powiedział po paru ruchach podłokietnikiem sam wylatuje
Moje pytanie: Jak mocowany jest podłokietnik oraz czy ma ktoś jakiś pomyśl aby zaradzić coś na ową usterkę żeby podłokietnik nie wypadał i trzymał ustawioną pozycję.
Wszelkie propozycje mile widziane
mam problem z podłokietnikiem kierowcy. Dokładniej jest on luźny i nie utrzymuje swojej pozycji tylko opada czy to w tył czy w przód w zależności od położenia.
Jego demontaż ogranicza się do zwykłego wyciągnięcia podłokietnika, że bym powiedział po paru ruchach podłokietnikiem sam wylatuje
Moje pytanie: Jak mocowany jest podłokietnik oraz czy ma ktoś jakiś pomyśl aby zaradzić coś na ową usterkę żeby podłokietnik nie wypadał i trzymał ustawioną pozycję.
Wszelkie propozycje mile widziane
-
arash
kolegogiant19s, jeżeli masz podłokietnik przykręcany do fotela kierowcy, to musisz odchylić tylni platkik maskujący na tyle fotela.. wystarczy go delikatnie podwarzyć. podłakietnik przymocowany jest na 3 śruby układ trójkata i musi byc jeszcze na pręcie wychodzącym z fotela zawleczka-zabezpieczenie żeby sam pręt nie wypadł podczas użytkowania.. co do naprawy nie pomogę ale było już coś podobnego na forum... poszukaj w SZUKAJCE napewno coś znajdziesz.. powodzenia
-
darkp1