[B] - grzesz - 1.9 CDTI Enjoy , 100 KM, 12.2005
-
grzesz
[B] - grzesz - 1.9 CDTI Enjoy , 100 KM, 12.2005
Witam
ponizej zdjecie mojej Zafiry.
auto kupilem ponad rok temu w firmie Orbistransport (auto poleasingowe) z przebiegiem 152 tys km (auto z 12.2005, w wyposazeniu tylko manualna klima, 4 poduszki, podstawowe radio). Dzis ma 171 tys km, jezdzi sie generalnie ok - jedyna usterka to alternator (co robic wiedzialem dzieki forum;-)) , ostatnio przestal dzialac klakson - znowu rada z forum pomogla ;-)
pozdrawiam
g
http://img121.imageshack.us/i/zaf0.jpg/
ponizej zdjecie mojej Zafiry.
auto kupilem ponad rok temu w firmie Orbistransport (auto poleasingowe) z przebiegiem 152 tys km (auto z 12.2005, w wyposazeniu tylko manualna klima, 4 poduszki, podstawowe radio). Dzis ma 171 tys km, jezdzi sie generalnie ok - jedyna usterka to alternator (co robic wiedzialem dzieki forum;-)) , ostatnio przestal dzialac klakson - znowu rada z forum pomogla ;-)
pozdrawiam
g
http://img121.imageshack.us/i/zaf0.jpg/
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 11:41 przez grzesz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tico0
-
grzesz
Fakt - dlugo sie zastanawialem czy kupowac biale auto ale takze moim zdaniem w tym kolorze Zafira wyglada ladnie. Pewnie przy ewentualnej sprzedazy bedzie klopot ale...nic to. Jesli nadal bedzie sie sprawowac jak dotychczas to pewnie jeszcze troche bedzie moja ;-)tico0 pisze:Witaj, fajnie że pokazałeś nam swoje "wozidełko"powiem szczerze że biały kolor pasuje do zośki, ja też już prawie miałem białą damę jednak jak poznałem jej historie to była nie do zaakceptowania w żaden sposób.
Zadowolenia.
pozdrawiam i dziekuje
-
Michallot
-
grzesz
-
Mihó
-
grzesz
Dziekuje za zyczenia i komentarze !
co by nie mowic w bialym Zosi na prawde ladnie ;-)
niestety z racji przebiegu bezawaryjnosci sie raczej nei spodziewam , chociaz ...w sumie nie ma DPFa (o czym zapomnialem wspomniec na wstepie) wiec pewnie sprzeglo bedzie tym co mnie za jakis czas pierwsze zaboli. Musze o tym elemencie poczytac na forum :-)
pozdrawiam
co by nie mowic w bialym Zosi na prawde ladnie ;-)
niestety z racji przebiegu bezawaryjnosci sie raczej nei spodziewam , chociaz ...w sumie nie ma DPFa (o czym zapomnialem wspomniec na wstepie) wiec pewnie sprzeglo bedzie tym co mnie za jakis czas pierwsze zaboli. Musze o tym elemencie poczytac na forum :-)
pozdrawiam
-
Szymon78