[B] - grzesz - 1.9 CDTI Enjoy , 100 KM, 12.2005
[B] - grzesz - 1.9 CDTI Enjoy , 100 KM, 12.2005
Witam
ponizej zdjecie mojej Zafiry.
auto kupilem ponad rok temu w firmie Orbistransport (auto poleasingowe) z przebiegiem 152 tys km (auto z 12.2005, w wyposazeniu tylko manualna klima, 4 poduszki, podstawowe radio). Dzis ma 171 tys km, jezdzi sie generalnie ok - jedyna usterka to alternator (co robic wiedzialem dzieki forum;-)) , ostatnio przestal dzialac klakson - znowu rada z forum pomogla ;-)
pozdrawiam
g
http://img121.imageshack.us/i/zaf0.jpg/
ponizej zdjecie mojej Zafiry.
auto kupilem ponad rok temu w firmie Orbistransport (auto poleasingowe) z przebiegiem 152 tys km (auto z 12.2005, w wyposazeniu tylko manualna klima, 4 poduszki, podstawowe radio). Dzis ma 171 tys km, jezdzi sie generalnie ok - jedyna usterka to alternator (co robic wiedzialem dzieki forum;-)) , ostatnio przestal dzialac klakson - znowu rada z forum pomogla ;-)
pozdrawiam
g
http://img121.imageshack.us/i/zaf0.jpg/
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 11:41 przez grzesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt - dlugo sie zastanawialem czy kupowac biale auto ale takze moim zdaniem w tym kolorze Zafira wyglada ladnie. Pewnie przy ewentualnej sprzedazy bedzie klopot ale...nic to. Jesli nadal bedzie sie sprawowac jak dotychczas to pewnie jeszcze troche bedzie moja ;-)tico0 pisze:Witaj, fajnie że pokazałeś nam swoje "wozidełko" powiem szczerze że biały kolor pasuje do zośki, ja też już prawie miałem białą damę jednak jak poznałem jej historie to była nie do zaakceptowania w żaden sposób.
Zadowolenia.
pozdrawiam i dziekuje
Dziekuje za zyczenia i komentarze !
co by nie mowic w bialym Zosi na prawde ladnie ;-)
niestety z racji przebiegu bezawaryjnosci sie raczej nei spodziewam , chociaz ...w sumie nie ma DPFa (o czym zapomnialem wspomniec na wstepie) wiec pewnie sprzeglo bedzie tym co mnie za jakis czas pierwsze zaboli. Musze o tym elemencie poczytac na forum :-)
pozdrawiam
co by nie mowic w bialym Zosi na prawde ladnie ;-)
niestety z racji przebiegu bezawaryjnosci sie raczej nei spodziewam , chociaz ...w sumie nie ma DPFa (o czym zapomnialem wspomniec na wstepie) wiec pewnie sprzeglo bedzie tym co mnie za jakis czas pierwsze zaboli. Musze o tym elemencie poczytac na forum :-)
pozdrawiam