[B] - hiras -1,9 CDTI Cosmo, 120 KM, 2005, automat, panorama

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor

Lorry
Zafiromaniak
Imię: Grisza
Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
Model: ZBZAAF
Oznaczenie silnika: Z22yh20LET

#2 Post autor: Lorry »

Miała robione przednie prawe drzwi czy mi się wydaje... Bo strasznie się odcinają

Fajny daszek :)

hiras

#3 Post autor: hiras »

No nie da sie ukryć:)

Anony Mous

#4 Post autor: Anony Mous »

ładna fura....drzwi rzeczywiście można było robić z cieniowaniem...sam je robiłeś czy taką kupiłeś? Choć z drugiej strony widać, co było robione...:)

ps. dziwią mnie strasznie korby w cosmo....pierwszy raz widzę

Lorry
Zafiromaniak
Imię: Grisza
Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
Model: ZBZAAF
Oznaczenie silnika: Z22yh20LET

#5 Post autor: Lorry »

Nie ma się co dziwić...

Jak już wcześniej pisaliśmy elektryka tyłu była opcją wszędzie, nawet w Cosmo i OPC :|

hiras

#6 Post autor: hiras »

Taką juz kupilem a najdziwniejsze jest to ze ma w książe serwisowej zaznaczone malowanie drzwi.a te korby to niby co ?dodam ze cale auto bylo sprawdzane na grubość lakieru i faktycznie tylko drzwi byly malowane a dlaczego tak to nie mam pojęcia

Anony Mous

#7 Post autor: Anony Mous »

hiras pisze:a te korby to niby co ?
korbki do szyb z tyłu zamiast elektryki :piwo:

hiras

#8 Post autor: hiras »

Tak wiem co to ,chodziło mi raczej czy coś nie tak że są zamiast elektryki?

Anony Mous

#9 Post autor: Anony Mous »

hiras pisze:Tak wiem co to ,chodziło mi raczej czy coś nie tak że są zamiast elektryki?
skoro Lorry mówi, że się zdarza, więc tak jest.....ale generalnie w wersji cosmo jest w 99% przypadków pełna elektryka...ja myślałem, że w 100%...choć podejrzewam, że to może zależeć od rynku. Ja jestem zdumiony, że ktoś dopłacił za panorame, navi, cid'a (pewnie ze 3-4 tys euro) a nie wziął pełnej elektryki. Z jakiego kraju jest ta zośka?

hiras

#10 Post autor: hiras »

Z niemiec kupiona jezdziła w jakiejś firmie, dobrze ze nie wzioł tylko fotela dla siebie bo tak wygląda ze tylko od kierowcy był urzywany.wzioł sobie korby bo prawdopodobnie jezdził sam wiec po co komu alektryka z tyłu.pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”