[B] - Hakim - 1,9 CDTI, 150 KM, 2007

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
kicaj

#16 Post autor: kicaj »

kaliope pisze:Co dokładnie można robić z tą siatką
chyba chodzi o siatke grodziowa, oddzielajaca pasazerow od bagazy...

Anony Mous

#17 Post autor: Anony Mous »

kaliope pisze: 2. Co dokładnie można robić z tą siatką...bo rozumiem Ty nie masz tych szyn do prowadzenia siatki...czy to może jest właśnie siatka pod te szyny i Ty je masz.
To jest siatka grodziowa do dzielenia bagażnika. Mając zaczepy siatkę można montować na szynach FLEX.

Anony Mous

#18 Post autor: Anony Mous »

ok, wiec jeśli nie mam szyn to gdzie mam zaczepiać tę siatkę? Tak z tyłu jak kolega ma na fotce? jaki to ma sens?

Hakim

#19 Post autor: Hakim »

kaliope pisze:ok, wiec jeśli nie mam szyn to gdzie mam zaczepiać tę siatkę? Tak z tyłu jak kolega ma na fotce? jaki to ma sens?
pozornie sensu nie ma, ale już tłumacze: jak sie wozi dużo różnych i drobnych rzeczy poukładanych jedne na drugich to lubią sie wysypywać przy otwieraniu/zamykaniu klapy a teraz już nie mam tego problemu :)

zaczepy do flexa też mam więc siateczka sie przydaje :)

siateczka wyhaczona "u Turka" na placu za kilka euraczy :D

szyby robione w EURO-GLAS http://www.euroglas.com.pl/9-Foliowanie.htm
jestem bardzo zadowolony, zrobione perfekt, profesjonalna obsługa i pomoc w wyborze rodzaju folii (wybrałem droższe i najciemniejsze więc wyszło niecałe 600 PLN)

stapaw
Mieszkaniec
Imię: Paweł
Auto: Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z19DT

#20 Post autor: stapaw »

No,naprawdę piękna ta czarnulka z tymi szybkami.

Pozdrawiam :piwo:

Anony Mous

#21 Post autor: Anony Mous »

ile trwa takie oklejanie i jak to wygląda?

Hakim

#22 Post autor: Hakim »

kaliope pisze:ile trwa takie oklejanie i jak to wygląda?
zostawiłem im auto na około 5h do oklejenia, wyciągane były tylko szyby z tylnych drzwi reszta była robiona na aucie

otko
Bywalec
Imię: wojtek
Auto: Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#23 Post autor: otko »

SUPER wygląda i bedziesz zadowolony, wiem z własnego doświadczenia, tylko jak masz lusterko ściemniające się to do tyłu słabo widać, zwłaszcza po zmierzchu, ale ogólnie pięknie wygląda, BEZAWARYJNOŚCI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”