BajBus dla Ciebie wszystko
Powyższe "Pahero Sport" zostało sprowadzone z Belgi 2 lata temu i do wczoraj użytkowane przez jednego właściciela który przejechał nim w Polsce około 15 000 km. Samochód ma przejechane 148 tyś. km. więc dużo mniej niż Zosia której za kilkanaście kilometrów wyświetli się 222222

. Z wyposażenia ma automatyczną klimatyzację i pół skórzane fotele co można zobaczyć na poniższym zdjęciu.
Oprócz powyższego ma jeszcze pełną elektrykę szyb i lusterek (łącznie z automatycznym składaniem i podgrzewaniem), niestety nie ma niezależnego ogrzewania na którym bardzo mi zależało i które będę musiał założyć we własnym zakresie. Z czysto technicznych spraw to samochód wyposażony jest w dołączany napęd 4x4 z reduktorem ale bez blokad mechanizmów różnicowych. Założone ma również prawie nowe opony typu A/T które pozwolą mi na w miarę bezpieczne przemieszczanie się w kopnym śniegu lub błocie, ale niestety obniża się komfort podróży po asfalcie no i wzrasta trochę zużycie paliwa.
Przed zakupem odwiedziłem nim ASO Mitsubishi które wydało o nim pozytywną opinie, więc w pięknych okolicznościach przyrody/pogody (śnieżyca i oblodzona droga z Krk do W-wy) wracałem nowym nabytkiem do domu.