[B]podstawka na kubek
[B]podstawka na kubek
witam
właśnie zostałem wlaścicielem zafirki B, autko generalnie bardzo mi się podoba ale jedna rzecz mnie nurtuje. Wprzednim rzędzie zauważyłem że jest tylko jedno miejsce na kubek (to za hamulcem ręcznym w środkowym tunelu pod podłokietnikiem) szukałem czy jest może gdzieś uchwyt na drugi kubek (dla pasażera) ale nie moge znaleźć i prosze o pomoc gdzie się on znajduje, bo nie wierze ze nie ma skoro w moim poprzednim aucie, a była to vectra z 98r, były 2.
pozdrawiam
właśnie zostałem wlaścicielem zafirki B, autko generalnie bardzo mi się podoba ale jedna rzecz mnie nurtuje. Wprzednim rzędzie zauważyłem że jest tylko jedno miejsce na kubek (to za hamulcem ręcznym w środkowym tunelu pod podłokietnikiem) szukałem czy jest może gdzieś uchwyt na drugi kubek (dla pasażera) ale nie moge znaleźć i prosze o pomoc gdzie się on znajduje, bo nie wierze ze nie ma skoro w moim poprzednim aucie, a była to vectra z 98r, były 2.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 11:06 przez pawusek, łącznie zmieniany 1 raz.
nie boisz sie ze na zakrecie wypadnie i zrobi rajd przez cale auto.. dla mnie to miejsce to szok ja tam trzymam wjazdówkę na teren firmy (widac nawet na avatarze .tEREk pisze:trójkątnej szybie po lewej stronie
W drzwiach mieści sie spokojnie butelka półlitrowa wody mineralnej..
a większa nawet 1,5l spokojnie siedzi w boku foteli.. w teym schowku w pozycji półleżącej.
Generalnie faktycznie.. deska rodzielcza jest w ZB bardzo duza ale o jakiś wysuwanych rodem z VW trzymaczach na kubki zapomniano..
Nie ma bata, na trasie Wrocław-Warszawa i Warszawa-Wrocław leżała grzecznie.Szymon Jankowia pisze:nie boisz sie ze na zakrecie wypadnie i zrobi rajd przez cale auto.. dla mnie to miejsce to szok ja tam trzymam wjazdówkę na teren firmy (widac nawet na avatarze .tEREk pisze:trójkątnej szybie po lewej stronie
W drzwiach mieści sie spokojnie butelka półlitrowa wody mineralnej..
a większa nawet 1,5l spokojnie siedzi w boku foteli.. w teym schowku w pozycji półleżącej.
Generalnie faktycznie.. deska rodzielcza jest w ZB bardzo duza ale o jakiś wysuwanych rodem z VW trzymaczach na kubki zapomniano..
Wiadome przy wypadku, kolizji mogła by się poruszyć, ale tak samo zrobi butelka stojąca w uchwycie..