[A] Kierownica - demontaż, montaż, naprawa

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Anony Mous

#46 Post autor: Anony Mous »

Czy wam tez tak samo szybko wyciera się lico na kierownicy?Macie jakiś sposób na to?

el_guapo

#47 Post autor: el_guapo »

PanSledziowy pisze:Czy wam tez tak samo szybko wyciera się lico na kierownicy?Macie jakiś sposób na to?
Sposób kosztuje 100zł i jest bardzo estetyczny :idea:

Anony Mous

#48 Post autor: Anony Mous »

taaaaa moja nowa pol roku mi wytrzymala.

kris

#49 Post autor: kris »

To ja już wolę sobie sam obszyć - może nie tak dokładnie ale wytrzyma równie długo i dużo taniej. Lepsze to niż przekładanie poduszki.

boogoo

#50 Post autor: boogoo »

Ja kupiłem na alegro za 120 git nówkę orygnał,a jak przyszła,to moją wymontowałem i sprzedałem na alegro za 100.Nie była mocno przetarta,ale mnie wkurzało.....

Awatar użytkownika
opelmen
Mieszkaniec
Imię: Janusz
Auto: Opel Zafira B 1.8 Cosmo Pb & LPG
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER
#51 Post autor: opelmen »

Zauważyłem u swojej Zosi, że plastik-nakładka na dźwigienkę blokady położenia kierownicy jest luźny a to za przyczyną... zerwanego wkrętu mocującego ten plastik do metalowego pręta dźwigni.
Chodzi o ten szczegół:

Obrazek

Czy ta dźwigienka jest demontowalna w jakiś sposób aby w jakiś sposób spróbować naprawić (wykręcić, wywiercić) to mocowanie ?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MieHor
Zafiromaniak
Imię: Mieczysław
Auto: Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z19DT
#52 Post autor: MieHor »

Sama plastikowa końcówka na tej dźwigience jest demontowalna, ale czy dźwigienka to nie wiem, ale sądzę, że też

mm_tura

#53 Post autor: mm_tura »

Na allegro gościu o nicku bandi782 oferuje naprawę zniszczonych osłon poduszek powietrznych
cena to 80zł + przesyłka.
A i trzeba wysłać swoją na wymianę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”