[B]Jakie zimówki wybrać
-
- Mieszkaniec
- Imię: Paweł
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Witam.Przyłączam się do pozytywnej opinii.Też już je przetestowałem na śniegu i są rewelacyjne,zresztą tak jak w poprzednim autku.Polecam i pozdrawiam wszystkich.marlow pisze:Witam,
Spadł pierwszy śnieg i mogłem wypróbować nowy zakup Goodyear UltraGrip 7+
Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Pozdrawiam
marlow
Panowie, wszystko zależy do czego ktoś potrzebuje oponki. G7+ jest fajna na mokrym, ale w kopnym śniegu to Frigo 2 wypada lepiej. Ja w tym roku zakupiłem właśnie Frigo żeby zobaczyć jak to sie będzie sprawować, w zeszłym roku miałem serdecznie dość wykopywania się i bujania się z wjazdami i wyjazdami z parkingu - i się zawiodłem. Ani razu się nie zakopałem mimo szczerych chęci
Jaki rozmiar? O_O Bo cena na bogato.Pawlo49 pisze:Koszt oponki w Tesco to 258
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Tak jak pisałem wcześniej miałem zamiar kupić Nokiany WRG2 - i kupiłem
Można powiedzieć, że są OK - może nie jest to najwyższa półka, ale po doświadczeniach z Frigo 2 te wypadają jak do tej pory dużo lepiej.
Ogólnie rzecz biorąc za 289 zł za sztukę - POLECAM
Można powiedzieć, że są OK - może nie jest to najwyższa półka, ale po doświadczeniach z Frigo 2 te wypadają jak do tej pory dużo lepiej.
Ogólnie rzecz biorąc za 289 zł za sztukę - POLECAM
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Nie wiem w jaki snieg kolega wjechal na UG7+ ale ja ostatnio przez zaspe powyzej tylnego zderzaka usypana przez plug wyjechalem bez najmniejszego problemuPieTrzaK pisze:Panowie, wszystko zależy do czego ktoś potrzebuje oponki. G7+ jest fajna na mokrym, ale w kopnym śniegu to Frigo 2 wypada lepiej. Ja w tym roku zakupiłem właśnie Frigo żeby zobaczyć jak to sie będzie sprawować, w zeszłym roku miałem serdecznie dość wykopywania się i bujania się z wjazdami i wyjazdami z parkingu - i się zawiodłem. Ani razu się nie zakopałem mimo szczerych chęci
Jaki rozmiar? O_O Bo cena na bogato.Pawlo49 pisze:Koszt oponki w Tesco to 258
Z ciekawosci wladowalem sie spowrotem przez ta zaspe i rowniez nie mialem problemu pomimo tego ze zatrzymalem sie tylnymi kolami w tej zaspie dodatkowo opartymi o kraweznik.
Przednie kola w dosc glebokim sniegu bez problemu wydarly zadek z zaspy i pod kraweznik.
Na lodzie tez mnie milo zaskoczyly.
W porownaniu z continental,ug7 wypadaja duzo lepiej.
Jesli frigo jeszcze lepsze sa to sa naprawde rewelacyjne gumy w rewelacyjnej cenie.
pozdr.
Powiem tak - napisałem to na podstawie opinii ludzi z forum Octavii Tam po głębokiej debacie i porównywaniu doświadczeń doszli właśnie do takich wniosków. Ja na Frigo ładowałem się po prostu wszędzie gdzie się dało i Lanos szedł jak przecinak Zafira za to waży pewnie troszku więcej niż moje 4 kółka, a jak wiadomo dodatkowa masa i docisk robi swoje.