Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja założyłem do swojej ZA nóweczki oponki Firestone Winterhawk 2 EVO 195/65 R15 91 T. Zrobiłem na nich już ok 2500 km i spisują się rewelacyjnie. Z przesyłką zapłaciłem 172 zł za sztukę.
Wszystkie wyrażane tutaj opinie nt. opon niezależnie od tego czy letnie czy zimowe są opiniami subiektywnymi, najważniejsze w tych rozważaniach jest to, na jakie warunki klimatyczne producent danej opony je skonstruował, ponadto nawet te same opony zupełnie inaczej będą zachowywać się w różnych rejonach naszego kraju, przy wyborze takiej czy innej opony oczywiście można korzystać z opinii i doświadczeń ich użytkowników, ale niech ta dyskusja nie przerodzi się w licytację typu co jest lepsze masło czy margaryna albo odwrotnie
:> Bardziej zgodził bym się ze stwierdzeniem " opinie nacechowane większą lub mniejszą dozą subiektywizmu " Przy obecnych i ubiegłorocznych warunkach pogodowych nastąpiła pewna unifikacja naszych doświadczeń. Jasne że poruszając się w terenie górzystym mamy nieco inne wymaga niż na płaskim mazowszu.To samo dotyczy oblodzonego czy czarnego i suchego asfaltu. Po to jest forum żeby dzielić się i czerpać z doświadczeń innych użytkowników a decyzje i tak podejmiemy sami , obiektywną ..... ale tylko w naszym mniemaniu
Poprostu wszystkie opony bardzo budżetowe nie lubiły bardzo szybkiej jazdy,broniły się jak mogły od tego.
Może te są inne.
Ale i tak nie uwierzę,że opony ponad 2razy tańsze,są równie dobre jak Goodyeary czy Dunlopy,sorry.
Moze nie zimówki ale ja mam letnie Koreanki i nie narzekam.. a autobahny często odwiedzam.. Pewnie kolejnych takich już nie kupie ale skoro kopiłem auto z prawie nówkami to wyrzucać ich nie bede tylko dlatego ze to np MADE IN ChRD
ronin pisze:Ja zanabyłem właśnie UG7+ i też nie żałuję - a Ling Long są tyle warte co kosztują. Sorry ale cudów nie ma
a ja słyszałem ze UG7 nadają się do wozów konnych.Sorry... najgorzej jak komuś się wydaje że coś wie...bo ktoś tam coś powiedział a ja usłyszałem i teraz powtarzam jaką to ja mam wiedze,przetestuj i wtedy coś powiedz.pozdrawiam