Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cały czas "uczę się mojej Zafiry". Dzisiaj odkryłem 2 nowe, do niczego nie podłączone wtyczki. Znajdują się one w "schowku" na gaśnicę - do czego one służą ?
kolega wiewora, ma racje.. jest to zestaw pod telefon i dokladniej pod model nokii 6310i chowałem dziś taki pod panel sterowniczy.. demontowałem jedna wtyczka taplastikowa to podłaczenie zasilania i i odłaczenie radia a ta ztą metalową obudową to do głosno mówiacego pozdro
Chyba, ze chces sobie podlaczyc zewnetrzne zrodlo dzwieku do swojego radyjka - tyle, ze niestety mono ;(( Stereo tylko jesli masz podlaczona zmieniarke...
hm... po glebszym zastanowieniu i analizie troszke nie wyraznego zdjęcia, przychodzi mi na myśl ż ejeżeli istalacja znajduje sie z tyłu gdzie gaśnica, może to być też instalacja pod zmieniarke.... musiałbym zobaczyć dokładniejsze zdjęcie
Postaram sie może w wekend i zrobię lepsze zdjęcie - nie telefonem.
Jednak opcja z zestawem najbardziej mi pasuje ze względu na ta małą wtyczkę - to chyba typowa antenówka