Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cześć koledzy.
Mam pytanie odnośnie Zafiry 1.8 benzyna 2000r.
Kupiłem niedawno samochód i jestem zachwycony, ale jest mały problem, gdy przekręcę stacyjkę wyświetla się napis INSP. Słyszałem że to jakiś błąd, nie wiem czy to coś groźnego i czy z można z tym jeździć, więc proszę was o dobrą radę i jeśli ktoś mógły to o instrukcie usunięcia tego błędu.
Dzięki bardzo !! Poczytałem ! Op-com nie potrzebny. Ktoś napisał jak skasować inspekcję bez op-coma. Jeden guzik pedał hamulca i gitara. Następna inspekcja za 30 000 km.Tak na marginesie gdzie można zakupić op-coma ? Allegro ? Jakiego ? Za ile ?:piwo:
Witam
Mam pytanie czy jeśli wcześniej wymieniałem olej niż wyskoczył mi ten komunikat to można go zresetować aby naliczał od początku pomimo że jeszcze nie wyskoczył ??
zymek pisze:Witam
Mam pytanie czy jeśli wcześniej wymieniałem olej niż wyskoczył mi ten komunikat to można go zresetować aby naliczał od początku pomimo że jeszcze nie wyskoczył ??
Podłączam się pod pytanie, ale w ZB, wybieram się w dłuższą trasę i chcę wymienić olej wcześniej niż zapali się INSP, gdyż trafi mnie to w trakcie jazdy, jak to zrobić by zaliczał olej od początku jak po skasowaniu komunikatu
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT