amortyzatory przednie do opc-ciekawostka?
Moderator: Sebu$
-
- Przeglądacz
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira A OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
amortyzatory przednie do opc-ciekawostka?
dzisiaj odebrałem zamówione oryginalne-GM amortyzatory przednie do mojej zośki. oryginalne pudełka w środku oprócz amorka kpl. śrub a an pudełku napis...... Made in Poland? myślałem ze dla opla / a szczególnie dla OPC/amorki robi sachs, bilstein albo inny renomowany producent. wg mojej wiedzy nikt z nich nie ma fabryki w naszym pięknym kraju. w gre wchodzą może delphi , trw bo te firmy maja u nas fabryki. trochę mnie to martwi, jednak z drugiej strony oryginalne amorki powinny być dobrej jakości. może Wy macie jakieś info kto może być wytwórcą kryjącym się pod logo GM-Made in Poland. z góry dzięki za info.
-
- Przeglądacz
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira A OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
co ciekawsze zerknąłem na pudełka po oryginalnych-GM tylnych amortyzatorach, które wymieniłem wcześniej i...na nich tez jest napis Made in Poland???pejko pisze:dzisiaj odebrałem zamówione oryginalne-GM amortyzatory przednie do mojej zośki. oryginalne pudełka w środku oprócz amorka kpl. śrub a an pudełku napis...... Made in Poland? myślałem ze dla opla / a szczególnie dla OPC/amorki robi sachs, bilstein albo inny renomowany producent. wg mojej wiedzy nikt z nich nie ma fabryki w naszym pięknym kraju. w gre wchodzą może delphi , trw bo te firmy maja u nas fabryki. trochę mnie to martwi, jednak z drugiej strony oryginalne amorki powinny być dobrej jakości. może Wy macie jakieś info kto może być wytwórcą kryjącym się pod logo GM-Made in Poland. z góry dzięki za info.
Chyba Monroe