amortyzatory przednie do opc-ciekawostka?

Zawieszenie, koła, podwozie, układ kierowniczy, hamulce, opony itp.

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
pejko
Przeglądacz
Imię: Przemek
Auto: Zafira A OPC
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z20LET
amortyzatory przednie do opc-ciekawostka?

#1 Post autor: pejko »

dzisiaj odebrałem zamówione oryginalne-GM amortyzatory przednie do mojej zośki. oryginalne pudełka w środku oprócz amorka kpl. śrub a an pudełku napis...... Made in Poland? myślałem ze dla opla / a szczególnie dla OPC/amorki robi sachs, bilstein albo inny renomowany producent. wg mojej wiedzy nikt z nich nie ma fabryki w naszym pięknym kraju. w gre wchodzą może delphi , trw bo te firmy maja u nas fabryki. trochę mnie to martwi, jednak z drugiej strony oryginalne amorki powinny być dobrej jakości. może Wy macie jakieś info kto może być wytwórcą kryjącym się pod logo GM-Made in Poland. z góry dzięki za info.

leeoon

#2 Post autor: leeoon »

:>Moje oryginały są od Bilsteina.... Ile taka przyjemność kosztuje?

pejko
Przeglądacz
#3 Post autor: pejko »

leeoon pisze::>Moje oryginały są od Bilsteina.... Ile taka przyjemność kosztuje?
koszt to 710zł/kpl-2szt.

leeoon

#4 Post autor: leeoon »

:D Tanio! Bilstein B6 kosztuje od 550 za sztukę...

pejko
Przeglądacz
#5 Post autor: pejko »

leeoon pisze::>Moje oryginały są od Bilsteina.... Ile taka przyjemność kosztuje?
masz na oryginałach sygnaturę Bilsteina? na moich oryginałach / tych, które są w samochodzie/ są jedynie oznaczenia opla: MT, NT?

Awatar użytkownika
alpi666
Bywalec
Model:

#6 Post autor: alpi666 »

a ja musze sprawdzić bo nawet nie wiem:D
Turbo żyje :--) Turbo pije :--(

pejko
Przeglądacz
#7 Post autor: pejko »

pejko pisze:dzisiaj odebrałem zamówione oryginalne-GM amortyzatory przednie do mojej zośki. oryginalne pudełka w środku oprócz amorka kpl. śrub a an pudełku napis...... Made in Poland? myślałem ze dla opla / a szczególnie dla OPC/amorki robi sachs, bilstein albo inny renomowany producent. wg mojej wiedzy nikt z nich nie ma fabryki w naszym pięknym kraju. w gre wchodzą może delphi , trw bo te firmy maja u nas fabryki. trochę mnie to martwi, jednak z drugiej strony oryginalne amorki powinny być dobrej jakości. może Wy macie jakieś info kto może być wytwórcą kryjącym się pod logo GM-Made in Poland. z góry dzięki za info.
co ciekawsze zerknąłem na pudełka po oryginalnych-GM tylnych amortyzatorach, które wymieniłem wcześniej i...na nich tez jest napis Made in Poland???

Awatar użytkownika
Grzechu47
Debiutant
Model:

#8 Post autor: Grzechu47 »

Chyba Monroe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie”